Προς Ολυμπιακό ο Δημήτρης Νικολάκης, αντί Κώστα Προύσαλη

Τον Δημήτρη Νικολάκη αναμένεται να προσθέσει στους πασαδόρους του ο Ολυμπιακός, αφού είναι σε διαπραγματεύσεις με τον  παίκτη της Κηφισιάς.

Προς Ολυμπιακό ο Δημήτρης Νικολάκης, αντί Κώστα Προύσαλη

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αφού είναι κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Νικολάκη της Κηφισιάς που θα κάνει δίδυμο με τον Κώστα Στιβαχτή.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν μετά την άρνηση του Φίλιππου Βέροιας να παραχωρήσει τον Κώστα Προύσαλη, ύστερα από προτροπή του ΠΑΟΚ, στράφηκε στον Δημήτρη Νικολάκη(1.81) της Κηφισιάς. Ο Νικολάκης αγωνίζεται στην Κηφισιά από το 2003 και έχει το ρεκόρ αθλητή στη Volley League με 17 συνεχόμενες παρουσίες.

Με την απόκτηση του θωρακίζει την πάσα του με δίδυμο έμπειρων παικτών, που έχουν διαφορετικό στυλ και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Ο Δημήτρης Νικολάκης είναι ο κορυφαίος Έλληνας πασαδόρος, που ξεκίνησε όμως να παίζει σε ηλικία 26 χρονών στην Α1 ανδρών, ενώ αρνήθηκε δις να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής όταν τον κάλεσε ο Σωτήρης Δρίκος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο 41 χρόνος παίκτης(χθες είχε γενέθλια) αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αφού επιθυμεί στη δύση της αθλητικής ζωής του την κατάκτηση ενός τίτλου (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ), ενώ στην Κηφισιά θα δοθεί με υποσχετική ο Σταύρος Κασαμπαλής για να πάρει παιχνίδια και εμπειρίες.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει διπλό κέρδος, αφού οι Στιβαχτής, Νικολάκης θα αλληλοσυμπληρώνονται, ο ένας παίζει με επιτυχία την ψηλή μπάλα και ο άλλος τη γρήγορη και αξιοποιεί τους κεντρικούς. Ταυτόχρονα ο Σταύρος Κασαμπαλής θα πάρει παιχνίδια ως βασικός στην Κηφισιά και θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό με εμπειρίες, χάρη στη συνεργασία του με τον Νίκο Ζαλμά.

Με την απόκτηση του Νικολάκη, αλλάζουν τα δεδομένα στο πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός έχει πλέον δυο έμπειρους πασαδόρους που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε συνθήκες πρωταθλητισμού και στον δύσκολο μαραθώνιο των δυο αγώνων κάθε εβδομάδα, υπό τη σκιά του κορονοϊού.

Φυσικά την Κυριακή στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τους Στιβαχτή, Κασαμπαλή, αφού αναγκαστικά ο Δημήτρης Νικολάκης θα αγωνιστεί απέναντι στον Φίλιππο, λόγω κωλύματος του δεύτερου πασαδόρου.