Volley League Ανδρών: Απορρίφθηκε το αίτημα της Κηφισιάς, κανονικά το ματς με τον Φίλιππο!

Παρότι η Κηφισιά ζήτησε αναβολή του σαββατιάτικου (30/1, 18.00) αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας λόγω νέου κρούσματος κορονοϊού στην ομάδα, η ΕΣΑΠ απέρριψε το αίτημα, έτσι το ματς θα διεξαχθεί κανονικά.

Volley League Ανδρών: Απορρίφθηκε το αίτημα της Κηφισιάς, κανονικά το ματς με τον Φίλιππο!

Και τέταρτο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα της Κηφισιάς ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ, ύστερα από επίσημη ενημέρωση που έλαβε από το ΤΑΑ. Ο αθλητής μπήκε ήδη σε καραντίνα και ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές διατάξεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου και ενημερώθηκαν επίσημα οι αρμόδιες αρχές και η ΓΓΑ.

Κηφισιά: Και τέταρτος αθλητής θετικός στον κορονοϊό - Έκτακτο Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.

Ήδη είχαν βρεθεί θετικοί τρεις αθλητές της Κηφισιάς, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας του ΑΟΠ με τον Φοίνικα Σύρου για την 5η αγωνιστική, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Πέμπτη 28/1.

Volley League: Τρίτο κρούσμα στην Κηφισιά, αναβάλλεται ο αγώνας με τον Φοίνικα Σύρου

Μετά τον εντοπισμό και του τέταρτου κρούσματος, η Κηφισιά έκανε αίτημα στην ομοσπονδία προκειμένου να αναβληθεί και το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 30/1 (18.00).

Το αίτημα της Κηφισιάς εξετάστηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 29/1 και απορρίφθηκε, σύμφωνα με την προκήρυξη και το υγειονομικό πρωτόκολλο που τηρείται, αφού για να αναβληθεί ένας αγώνας θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τρία κρούσματα σε μια ομάδα.

Συνεπώς, το ματς με τον Φίλιππο αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά, τουλάχιστον θεωρητικά. Και ο λόγος είναι ότι οι παίκτες της Κηφισιάς θα υποβληθούν σε νέα τεστ Covid-19, τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν το πρωί του Σαββάτου. Αν προκύψουν άλλα δύο κρούσματα, τότε η αναμέτρηση θα αναβληθεί.

Εξάλλου, στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ συζητήθηκε και το θέμα του Κυπέλλου, που θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι θα διεξαχθεί με τη μορφή Final-8, αλλά η πρόταση προς την ΕΟΠΕ θα είναι να γίνει κλήρωση για να προκύψουν τα ζευγάρια και όχι ορισμός (1-8, 2-7, 3-6, 4-5) με βάση τη βαθμολογία.