O Γάλλος πασαδόρος Ζουλιέν Πριγέν ήρθε στον ΠΑΟΚ, αντί του Ντεσποτόφσκι(pic, vid)

Ο Γάλλος πασαδόρος Ζουλιέν Πριγέν είναι ο αντικαταστάτης του Φιλίπ  Ντεσποτόφσκι στον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη.

O Γάλλος πασαδόρος Ζουλιέν Πριγέν ήρθε στον  ΠΑΟΚ, αντί του Ντεσποτόφσκι(pic, vid)

Αγώνα δρόμου κάνει ο ΠΑΟΚ για να προλάβει ο νεοαποκτηθείς πασαδόρος του Ζουλιέν Πριγέν να παίξει με τον Ολυμπιακό, αφού άνοιξαν την καρτέλα του στην FIVB, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθουν όλα τα χαρτιά του προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του.

Με τον Ολυμπιακό θα παίξουν σίγουρα ο Μάκης Κανέλλος και ο Βραζιλιάνος Εβάντρο, κατά πάσα πιθανότητα και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ενώ σε περίπτωση που δεν προλάβει ο Γάλλος, ο ΠΑΟΚ θα έχει δίδυμο πασαδόρων Κομητούδη-Τερζή.

O Πριγέν γεννήθηκε στις 6-7-1995, έχει ύψος 1.84 και ήταν δεύτερος πασαδόρος στην Πουατιέ από το 2018. Προηγούμενος σύλλογος του ήταν η Αβινιόν, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκ και είναι άγνωστο αν θα εκδοθεί το δελτίο του ως την Κυριακή(8μμ, ΕΤ-3) για να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ανάρτηση του Πριγέν για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη

Ήταν πρωταθλητής μπίτς βόλει στη Γαλλία στις ηλικίες κάτω των 18 και δευτεραθλητής στις ηλικίες κάτω των 20. Διακρίνεται περισσότερο στο μπιτς βόλει, παρά στο βόλεϊ, όπου δεν είναι διεθνής.