Ο Φίλιππος Βέροιας δεν δίνει τον Προύσαλη στον Ολυμπιακό - Διαβάστε γιατί

Με ανακοίνωσή του ο Φίλιππος Βέροιας ξεκαθάρισε πως δεν παραχωρεί με μεταγραφή τον Κώστα Προύσαλη. Διαβάστε τους δύο λόγους αυτής της απόφασης στο Fosonline.gr!

Ο Φίλιππος Βέροιας δεν δίνει τον Προύσαλη στον Ολυμπιακό - Διαβάστε γιατί

Παρότι ο Ολυμπιακός είχε κινηθεί δυναμικά για την ένταξη του Κώστα Προύσαλη στο έμψυχο υλικό του, εντούτοις ο Φίλιππος Βέροιας έδωσε τέλος στα όποια μεταγραφικά σενάρια σχετικά με τον πολύπειρο πασαδόρο τη Δευτέρα (25/1).

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ομάδας της Ημαθίας ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Προύσαλη με μεταγραφή, παρά την επιθυμία του παίκτη να μετακομίσει στον Πειραιά.

Ο βασικός λόγος για τον οποίο οι Βεροιώτες πήραν αυτή την απόφαση είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να αντικαταστήσει επάξια τον έμπειρο πασαδόρο στην παρούσα φάση του πρωταθλήματος. Και δεν θεώρησε άξιο αντικαταστάτη τον Κασαμπαλή που έδινε ο Ολυμπιακός ως αντάλλαγμα.

Ένας ακόμη σοβαρός λόγος, ωστόσο, για τον οποίο δεν θέλει να δώσει τον Προύσαλη στον Ολυμπιακό, είναι ότι ο Φίλιππος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, γι' αυτό και δεν επιθυμεί να ενισχύσει έναν βασικό αντίπαλο του «δικεφάλου του Βορρά» στη Volley League όπως είναι οι Πειραιώτες. Γι αυτό εξάλλου δεν έκανε και ένσταση στο μεταξύ τους παιχνίδι για αντικανονική συμμετοχή του Ντεσποτόφσκι.

Ο Προύσαλης πάντως ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό.

Η επίσημη ανακοίνωση του Φίλιππου Βέροιας για τον Προύσαλη αναφέρει:

«Με αφορμή τα σενάρια που εδώ και λίγα 24ωρα είδαν "το φως της δημοσιότητας" περί αποχώρησης του πασαδόρου της ομάδας μας, Κώστα Προύσαλη, ο Φίλιππος Βέροιας διαψεύδει κατηγορηματικά τις όποιες φήμες, τονίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα παραχώρησης του αρχηγού των «ερυθρόλευκων της Βέροιας».

Στόχος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος βόλεϊ Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας, όπως κατ’ επανάληψη έχει τονίσει ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτούλιας, είναι να καμαρώσουμε το Φίλιππο Βέροιας εκεί που ονειρευόμαστε και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, όχι με την αποδυνάμωσή του. Είμαστε πολύ περήφανοι που ο Κώστας Προύσαλης είναι και παραμένει μέλος της οικογένειάς μας».