Στον ΠΑΟΚ ο Μάκης Κανέλλος!

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάκης Κανέλλος, καθώς είπε «ναι» στην πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στον ΠΑΟΚ ο Μάκης Κανέλλος!

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την πλούσια καριέρα του ο Μάκης Κανέλλος, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε η διοίκηση του «δικεφάλου του Βορρά».

Ο 33χρονος κεντρικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, IBB Πολόνια, και επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων» της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ δεν ήταν η μοναδική που δέχθηκε ο πολύπειρος κεντρικός από ελληνική ομάδα, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τον πλησίασε και ο Μίλωνας.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ, ωστόσο, ήταν διπλάσια από αυτή της ομάδας της Νέας Σμύρνης, έτσι ο Κανέλλος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Θεσσαλονικείς. Αυτή, μάλιστα, θα είναι η δεύτερη θητεία του εκεί, καθώς είχε παίξει και τη σεζόν 2012-2013.

Πέρα από την αγγλική Πολόνια και τον ΠΑΟΚ όπου θα αγωνίζεται εφεξής, ο έμπειρος αθλητής έχει παίξει επίσης κατά το παρελθόν σε Ολυμπιακό, ΑΟ Μεταμόρφωσης, Αριστοτέλη Σκύδρας, Ηρακλή, Παμβοχαϊκό, Παναθηναϊκό, Ηρακλή Χαλκίδας, ΑΕΚ και Παμβοχαϊκό.