Έγκλεσκαλνς: «Τώρα κάθε πόντος μετράει - Έτοιμοι για το μεγάλο ματς με τον Φοίνικα Σύρου»

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Σύρο για τον αγώνα της Παρασκευής (15/1) με τον Φοίνικα, στην επανεκκίνηση της Volleyleague ανδρών και ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» Χέρμανς Έγκλεσκαλνς μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και την κατάσταση της ομάδας του.

Έγκλεσκαλνς: «Τώρα κάθε πόντος μετράει - Έτοιμοι για το μεγάλο ματς με τον Φοίνικα Σύρου»

Στη Σύρο βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το μεσημέρι της Πέμπτης (14/1) ενόψει του αγώνα με τον τοπικό Φοίνικα, στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volleyleague ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση την Παρασκευή (15/1), μετά τις 31 Οκτωβρίου, οπότε υποδέχθηκαν τον Φίλιππο Βέροιας στον Ρέντη. Έκτοτε μεσολάβησε ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας εξαιτίας της καραντίνας, αλλά πλέον έφτασε η στιγμή της επανόδου σε κατάσταση επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη λοιπόν αντιμετωπίζει την Παρασκευή το βράδυ στις 8:00 τον Φοίνικα Σύρου και το ζητούμενο είναι να επανέλθει όσο πιο σύντομα γίνεται σε φυσιολογικούς αγωνιστικούς ρυθμούς, ξεπερνώντας τις ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμόρφωσε η περίοδος διακοπής του πρωταθλήματος.

Η πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση των Πειραιωτών με το κυκλαδίτικο συγκρότημα θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3 και με αυτή θα ανοίξει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Λετονός διαγώνιος του Ολυμπιακού, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, ενόψει της αναμέτρησης με τον Φοίνικα δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου (olympiacossfp.gr) τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα, όπως συμβαίνει και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Τώρα κάθε ματς είναι σημαντική μάχη και κάθε πόντος μετράει, για αυτό πιστεύω ότι θα γίνουν ωραίοι αγώνες που θα παρακολουθεί με ενδιαφέρον ο κόσμος. Είχαμε μια καλή χρονική περίοδο για να προετοιμαστούμε και είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Σύρου. Ας παίξουμε επιτέλους και ας παίξουμε για να κερδίσουμε!».