Ο Ταρνατόρος και η επανεκκίνηση του επαγγελματικού βόλεϊ

Η μεγάλη ευκαιρία του Παντελή Ταρνατόρου να επανεκκινήσει το επαγγελματικό βόλεϊ, αφήνοντας πίσω τις αμαρτίες και τα ρουσφέτια του παρελθόντος και η συμβολή του για το άνοιγμα των προπονήσεων της  Volley League  ανδρών.

Ο Ταρνατόρος και η επανεκκίνηση του επαγγελματικού βόλεϊ

* Έστω και με καθυστέρηση ξεκινούν οι προπονήσεις στη Βόλεϊ Λιγκ ανδρών μετά την απαγόρευση τους από λάθος της ηγεσίας της ΕΣΑΠ είτε από απερισκεψία είτε από πονηριά είτε λόγω οικονομικής στενότητας, αλλά τέλος καλό, όλα καλά…

* Ομολογούμε ότι ο Παντελής Ταρνατόρος εργάστηκε σκληρά για να επιστρέψουν οι παίκτες στις προπονήσεις, μεγάλο ρόλο έπαιξε η παρέμβαση του Φοίνικα Σύρου και του ΠΑΣΑΠ, όλη αυτή η περιπέτεια όμως ελπίζουμε να τους έβαλε μυαλό.

* Τώρα πρέπει να μετρηθούν και να δουν ποιοι είναι επαγγελματίες και ποιοι όχι, γιατί δεν χωρούν άλλες εκπτώσεις τύπου Ηρακλή. Τότε που η ΕΣΑΠ, αντί να ασχολείται με το υγειονομικό πρωτόκολλο, έπαιρνε αναβολές για να βολέψει τον Ηρακλή και τον έβαζε παράνομα στο Λιγκ Καπ.

* Τον τελευταίο καιρό ερχόταν στο μυαλό μας η… κατάρα της γριάς με τα όσα συνέβησαν στο βόλεϊ, καλό όμως είναι να προχωρήσουμε μπροστά και να ανασυνταχθούμε.

* Έστω και τώρα η ΕΣΑΠ πρέπει να διαγράψει την πολιτική της παρατυπίας και των ρουσφετιών, να μη λειτουργεί με παρείστικη λογική, να βάλει κανόνες και το σπουδαιότερο να μην τους παραβιάζει.

* Το πρόβλημα ήταν το κόστος των μοριακών τεστ που δεν ήθελαν να πληρώσουν 1-2 ομάδες. Ο Ταρνατόρος είναι έξυπνος και γνωρίζει πολύ καλά ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…Και έχει την τελευταία ευκαιρία του για επανεκκίνηση του επαγγελματικού βόλεϊ, με τήρηση των κανόνων και των ημερομηνιών.

ΥΓ: Θα το δούμε κι αυτό αν ξανανοίξουν τα πρωταθλήματα. Ο προπονητής με δίπλωμα θα προφασίζεται ασθένεια μόλις ξεκινά το ματς για να κοουτσάρει ο προπονητής χωρίς δίπλωμα Α κατηγορίας. Όχι για ένα-δυο ματς, αλλά για όλο το πρωτάθλημα. Ντροπή και για τους δύο, αλλά πάνω απ όλα για τον σύλλογο.