Στη Βουλγαρία ο Γκάβιν Σμιτ

Ο Γκάβιν Σμιτ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Βουλγαρία, όπου θα παίξει με την εθνική Καναδά σε όμιλο του Παγκοσμίου Λιγκ.

Στη Βουλγαρία ο Γκάβιν Σμιτ

Ο Ολυμπιακός επισπεύδει τις διαδικασίες για να τον κάνει δικό του. Αν λοιπόν τα βρουν ως την Κυριακή στο οικονομικό, όπου η διαφορά δεν είναι μεγάλη, θα έρθει τη Δευτέρα στον Πειραιά για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Καναδό γίγαντα για αντικαταστάτη του Φινλανδού Οιβάνεν και προχωράει τις συζητήσεις, με την προϋπόθεση να έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν στο παρελθόν.

Ο Σμιθ είναι 32 χρονών, έχει ύψος 2.08 και 164 συμμετοχές στην Εθνική Καναδά, από την οποία απουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Πέρυσι έπαιξε όλη τη σεζόν στην ιαπωνική Toray Arrows και το 2016-17 στη Ρεσόβια Πολωνίας. Από την Ελλάδα έχει περάσει το 2007, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Κώστα Δεληκώστα.

Το πρόβλημα με τον Σμιτ είναι ότι έπαθε δυο φορές κάταγμα κνήμης το 2013 και το 2016, γι αυτό και οι γιατροί του Ολυμπιακού θα τον σκανάρουν πριν βάλουν την υπογραφή τους σε συμβόλαιο.