Τα ποντίκια τραγουδούν ακόμη κύριε Τσαλόπουλε!

Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι, έφυγαν ολοι Πελεκούδας και Κουμεντάκης

 

Τα ποντίκια τραγουδούν ακόμη κύριε Τσαλόπουλε!

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος χαρακτηρίζεται από την αμετροέπεια του και γι αυτό καλό είναι να σκέφτεται πριν μιλάει, αφού τα δώρα του Ολυμπιακού τελείωσαν και με το ζόρι πλέον θα βλέπει τον ΠΑΟΚ ακόμη και στη δεύτερη θέση, μετά την ενδυνάμωση του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στην παρουσίαση του Στάνκου χαρακτήρισε τους Ολυμπιακούς σιχαμερά ποντίκια , με αφορμή του σχόλιο μας για τον προπονητή-λαγό, τον Ρουμάνο Στάνκου που δεν θα προλάβει ούτε τον αγιασμό στα σχολεία.

Το είπε εξάλλου και ο ίδιος ο Ρουμάνος στην παρουσίαση του "θα τηρήσω την παράδοση που έχει ο ΠΑΟΚ". Να διώχνει προπονητές πριν από την 28η Οκτωβρίου, με τον Ελγκέτα να μη προλαβαίνει ούτε την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Τσαλόπουλος με ύφος χιλίων καρδιναλίων είπε επίσης "Όσο για τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Κουμεντάκη και του Πελεκούδα….είναι δημιουργήματα των δημοσιογράφων. Εγώ μιλάω με τους παίκτες και πολύ κοντά θα έλεγα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα"

Και την επόμενη μέρα ο Πελεκούδας υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και σήμερα ο Κουμεντάκης στον Ολυμπιακό. Και τι να κάνουν οι παίκτες στον ΠΑΟΚ όταν γνωρίζουν οτι στην Πυλαία δεν υπάρχει θέρμανση, κάνουν προπόνηση στο κρύο και δεν τους δίνει το κλαμπ ούτε φανελάκια προπόνησης;

Τα είχε πει εξάλλου και ο Ελγκέτα, οτι δεν υπάρχει πλυντήριο ρούχων, δεν έχουν φανελάκια προπόνησης, μηχάνημα αποθεραπείας, στατιστικολόγος και φυσιοθεραπευτής δεν πηγαίνουν στις προπονήσεις .

Κύριε Τσαλόπουλε είστε πολύ μικρός να πιάνεται τον Ολυμπιακό στο στόμα σας. Τα ποντίκια τραγουδούν ακόμη και δαγκώνουν άσχημα...

Όσο για τον Κουμεντάκη, τον πήρε τηλέφωνο ακόμη και ο Μουνιόθ για να του πει πόσο τον θέλει στην ομάδα, ενώ τον είχε προσεγγίσει κι όταν έπαιζε στη Γαλλία. Στον ΠΑΟΚ ασχολούνται με τις σέλφι του Φιλίποφ με τον υιό Σαββίδη και την επιστροφή του Χιμένεθ. Κι όλα αυτά πριν ακόμη πάρουν τον Στάνκου, τον προπονητή-Ιφιγένεια που θα τον θυσιάσουν σύμφωνα με την προσφιλή μέθοδο τους για να φυσήξει ούριος άνεμος...

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ