Ζαλμάς: «Παραλίγο να φάμε πρόστιμο επειδή ήμασταν... καλοντυμένοι στον πάγκο!»

Αιχμηρός ήταν στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Κηφισιάς, Νίκος Ζαλμάς, ο οποίος εξέφρασε και την αντίθεσή του στη διεξαγωγή αγώνων τη Δευτέρα.

Ζαλμάς: «Παραλίγο να φάμε πρόστιμο επειδή ήμασταν... καλοντυμένοι στον πάγκο!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Ζαλμά, μετά το ματς της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό στο Ζηρίνειο:

«Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο συγγνώμη για την εμφάνιση μας στον πάγκο για ακόμα μία φορά. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα κινδύνευα εγώ και η ομάδα μου να τιμωρηθούμε με χρηματικό πρόστιμο επειδή θα είμασταν καλοντυμένοι στον πάγκο. Αυτή η επιβολή της διοργανώτριας αρχής παραπέμπει σε άλλα χρόνια, όχι τόσο δημοκρατικά. Αυτή η εμφάνιση παραπέμπει σε προπόνηση και δεν συμβάλει στην αναβάθμιση του αθλήματος.

Volley League Ανδρών: «Καθαρό» διπλό του Παναθηναϊκού στην Κηφισιά

Επίσης δεν βρίσκω καμία σκοπιμότητα να γίνονται τα τηλεοπτικά παιχνίδια τη Δευτέρα. Θεωρώ ότι τα βλέπει ελάχιστον κόσμος. Δεν ξέρω ποιος το επιβάλλει αυτό. Ένα τηλεοπτικό παιχνίδι και μάλιστα τη Δευτέρα.

Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, αυτή η ήττα ήταν πιο σκληρή από της πρώτης αγωνιστικής. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και θέλαμε κάτι παραπάνω. Και τα τρία σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Πέρα από τον παράγοντα τύχη, σημαντικά ήταν και τα λάθη που κάναμε στα κρίσιμα σημεία. Οι παίκτες μου πρέπει να καταλάβουν ότι μεγάλο μέρος του παιχνιδιού είναι το side out και εκεί πρέπει να δίνουμε έμφαση. Δεν πρέπει να σπαταλάμε ενέργεια μόνο στο σέρβις και στο μπλοκ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας