Τζιουμάκας: «Μεγάλη απώλεια η αποχώρηση του Ηρακλή»

Τη λύπη του για την απόσυρση του Ηρακλή από το νέο πρωτάθλημα της Volley League ανδρών εξέφρασε ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας.

Τζιουμάκας: «Μεγάλη απώλεια η αποχώρηση του Ηρακλή»

Η αποχώρηση του Ηρακλή απο το πρωτάθλημα της Volley League ανδρών για τη σεζόν 2020-2021 αποτελεί απώλεια για το ελληνικό βόλεϊ, όπως τόνισε ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας.

Τέλος ο Ηρακλής από τη Volley League ανδρών - Πρωτάθλημα με 8 ομάδες και νέα κλήρωση

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του για τη νέα κλήρωση του πρωταθλήματος, ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας επισήμανε σχετικά με την απόσυρση του «Γηραιού»:

«Σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια για το ελληνικό βόλεϊ η αποχώρηση ενός τόσο ιστορικού σωματείου από το πρωτάθλημα όπως ο Ηρακλής και μάλιστα με τον τρόπο που έφυγε, αφού μέχρι χθες παίζαμε αντίπαλοι εδώ στη Βέροια, για το Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς".

Πέρα από τις διακρίσεις ο Ηρακλής έχει τεράστια προσφορά στο άθλημα, καθώς έχει δώσει πάρα πολλούς αθλητές σε όλες τις ομάδες».

Κλήρωση Volley League Ανδρών: Πρεμιέρα με Κηφισιά για Ολυμπιακό και συνεχόμενα ντέρμπι!

Σχετικά με την κλήρωση της νέας σεζόν, ο Τζιουμάκας τόνισε:

«Σε αντίθεση με την προηγούμενη κλήρωση, που είχαμε ρεπό στην πρεμιέρα, κάτι που δεν μας εξυπηρετούσε ιδιαίτερα, τώρα ξεκινάμε πολύ δυνατά την ιστορική μας συμμετοχή στη Volley League αντιμετωπίζοντας στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».