Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ θαυμάζει τον Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος προπονητής μίλησε σε συνέντευξή του για τους στόχους του και την πρόκληση να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. 

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ θαυμάζει τον Λουτσέσκου

Ο Σέρτζιο Στάνκου, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του ΠΑΟΚ στην ρουμανική ιστοσελίδα "gsp.ro" και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δύο ρουμάνοι υα είναι προπονητές σε δύο ομάδες του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Για τους λόγους που επέλεξε να εργαστεί στον ΠΑΟΚ: «Για εμένα είναι μια καινούργια πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό κλαμπ στην Ελλάδα, ένας σύλλογος ξακουστός στην Ευρώπη. Σίγουρα είναι ένα βήμα μπροστά για εμένα. Δεν μπορούσα να αρνηθώ την ευκαιρία να προπονήσω τον ΠΑΟΚ».

Για την συνεργασία που είχε με την Πλοϊέστι: «Είχα καλή σχέση με τον κ. Μοκάνου, τον χρηματοδότη της ομάδας. Με καταλάβαινε. Κατάλαβε την ευκαιρία που είχα για την καριέρα μου. Με στήριξε σε κάθε επιλογή μου, ελπίζω αυτή η σχέση να διατηρηθεί μετά την λύση της συνεργασίας μας».

Για την πρόκληση του να προπονήσει τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας σύλλογος με ξεκάθαρους στόχους. Θέλει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το League Cup. Υπάρχει μια συνεχόμενη πίεση και το γνωρίζω καλά αυτό».

Για το αν θα φέρει Ρουμάνους παίκτες: «Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα. Δεν γνωρίζω ακόμη την διοίκηση του συλλόγου. Μίλησα μαζί τους μέσω τηλεφώνου και e-mail. Από αύριο θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα για την ομάδα και τις μεταγραφές».

Για τους στόχους του: «Όταν ξεκίνησα ο προπονητής μου, ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου, καταρχάς, ότι είχα αυτή την ικανότητα. Θα προσπαθήσω να φτάσω στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, όπως έκανα ως παίκτης»

Για την παρουσία του, Ράζβαν Λουτσέσκου, στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Είναι μια τιμή για μένα να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Ράζβαν Λουτσέσκου , ένα όνομα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα αλλά τώρα που είμαστε στον ίδιο σύλλογο θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε! Ελπίζω να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, και οι δύο».