Παίκτης του ΟΦΗ ο Χαραλαμπίδης

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 23χρονου ακραίου Σωκράτη Χαραλαμπίδη που έχει αγωνιστεί στο γερμανικό και στο αυστριακό πρωτάθλημα.

Παίκτης του ΟΦΗ ο Χαραλαμπίδης

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Σε αυτή την κατεύθυνση ο σύλλογος του Ηρακλείου προχώρησε στην ένταξη του Σωκράτη Χαραλαμπίδη στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ ανδρών.

Πρόκειται για 23χρονο ακραίο που έχει ξεκινήσει την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στον οποίο αγωνίστηκε για μια δεκαετία, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στο γερμανικό και στο αυστριακό πρωτάθλημα με επιτυχία.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ αναφέρει τα παρακάτω:

«Μία ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Απέκτησε τον 23χρονο ακραίο (1,98 μ.) Σωκράτη Χαραλαμπίδη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στο εξωτερικό, στη γερμανική Mitteldeutchland και στην αυστριακή Uvc Ried.

Ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης με τη γερμανική ομάδα κέρδισε άνοδο στην πρώτη κατηγορία βόλεϊ της χώρας, ενώ με την αυστριακή τερμάτισε στην 4η θέση και αγωνίστηκε στο Τσάλεντζ Καπ.

Ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 15/6/1997. Είναι ακραίος και έχει ύψος 1,98 μ.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

2008-18: Εθνικός Αλεξανδρούπολης

2018-19: Cvm Μitteldeutchland

2019-20: Uvc Ried

Σωκράτη, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!».

Ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης ανέφερε για τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Είμαι χαρούμενος, γιατί επιστρέφω στην Ελλάδα και στον ΟΦΗ. Η κατάσταση στο βόλεϊ είναι περίεργη με την πανδημία και χαίρομαι που γυρίζω στη χώρα μου για να παίξω σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Στόχος μου είναι με τη νέα μου ομάδα να πετύχω τους στόχους μας και για αυτό θα δώσω το εκατό τοις εκατό».