ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Αντωνιάδη

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Αντωνιάδη. - Αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

 ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Αντωνιάδη

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία ακόμη προθήκη, με τον λίμπερο Αλέξανδρο Αντωνιάδη να είναι το νέο απόκτημα στο ρόστερ της ομάδας.
Ο 34χρονος αθλητής έχει αγωνιστεί σε Επίκουρο Πολίχνης, Π.Ο. Μουδανίων, Ελπίδα Αμπελοκήπων, ΜΕΝΤ, Νέστωρα Θεσσαλονίκης, Πεύκα, Νίκη Αιγινίου, ΑΕΝ Πανοράματος και στον Άρη. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αλέξανδρος Αντωνιάδης ευχήθηκε να επιτύχει τους στόχους του ο Δικέφαλος για την αγωνιστική περίοδο ενώ σημείωσε ότι το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Αλέξανδρο Αντωνιάδη για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο 34χρονος λίμπερο, γεννηθείς το 1986 στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε από τον Επίκουρο Πολίχνης, για να μετακομίσει λίγο αργότερα στον Π.Ο. Μουδανίων.

Τα επόμενα χρόνια ο αθλητής πέρασε από τις ομάδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, της ΜΕΝΤ, του Νέστωρα Θεσσαλονίκης, των Πεύκων, της Νίκης Αιγινίου, της ΑΕΝ Πανοράματος και του Άρη Θεσσαλονίκης.

Μετά τη σύναψη της συνεργασίας, ο Αλέξανδρος Αντωνιάδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα και τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Το κλίμα είναι άριστο. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά γεμάτη υγεία και η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς».

Καλώς ήρθες Αλέξανδρε!»