Σ' απολογία, για οφειλές, σε πέντε αθλητές ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής κλήθηκε σ' απολογία, την προσεχή Παρασκευή, για τις οφειλές του σε 5 αθλητές του (Κιόση, Γάτση, Σμαραγδή, Πέτρογλου, Χριστοφιδέλη)

Σ' απολογία, για οφειλές, σε πέντε αθλητές ο Ηρακλής!

Στο... σκαμνί, σε ρόλο απολογούμενου, θα καθίσουν την προσεχή Παρασκευή οι ιθύνοντες του Ηρακλή αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στα αρμόδια Πειθαρχικά όργανα για τις οφειλές της προς τους αθλητές Χρήστο Κιόση, Τάσο Γάτση, Νίκο Σμαραγδή, Πέτρο Πέτρογλου και Κώστα Χριστοφιδέλη, με τον τελευταίο να αιτείται την απαγόρευση μεταγραφών του «γηραιού», μέχρι να εξοφληθεί πλήρως.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ...

έχοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 78, 80, 81, 82, 95, 119 και 120 του Ν. 2725/1999 («Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός αθλητισμός και άλλες διατάξεις», ΦΕΚ Α’ 121) και 13 του «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ».ΚΑΛΕΙ

Το ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015, όπως μέχρι την Παρασκευή, 18-09-2020 και ώρα 14.00 παραστεί ενώπιόν μας ή καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ αναφορικά αφ’ ενός με το από 6 Μαρτίου 2020 Απόσπασμα Πρακτικού της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που εξεδόθη επί αιτήσεων-καταγγελιών των αθλητών Χρήστου Κιόση, Αναστασίου Γάτση, Νικολάου Σμαραγδή, Πέτρου Πέτρογλου και Κωνσταντίνου Χριστοφιδέλη, σε σχέση με τα επιδικασθέντα με εκτελεστό τίτλο και οφειλόμενα στους αθλητές αυτούς ποσά, όπως ειδικότερα αναφέρονται στο ως άνω απόσπασμα πρακτικού, το οποίο μας διαβιβάστηκε, κατ’ άρθρο 82 του Ν. 2725/1999, προκειμένου να ελεγχθεί η επιβολή σε βάρος του προαναφερόμενου ΤΑΑ των κυρώσεων του άρθρου 82 του Ν. 2725/199 και αφ’ ετέρου με την από 17-07-2020 αίτηση του αθλητή Κωνσταντίνου Χριστοφιδέλη, με την οποία ζητεί να απαγορευθεί στο ως άνω ΤΑΑ να προβεί σε οποιαδήποτε μεταγραφή, προτού εξοφλήσει ολοσχερώς τις ληξιπρόθεσμες και επιδικασθείσες αμοιβές του, δυνάμει της υπ’ αριθ. 38/2014 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (Ε.Ε.Ο.Δ.Α.Π.)»