Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Γαλιώτο

Την ένταξη του πασαδόρου Μάρκου Γαλιώτου στο ρόστερ του ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Γαλιώτο

Την τρίτη μεταγραφή της ολοκλήρωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ με την απόκτηση του διεθνούς πασαδόρου Μάρκου Γαλιώτου.

Ο 24χρονος και ύψους 1,94 μ. άσος δήλωσε χαρούμενος για τη συμφωνία με την ομάδα του Ηρακλείου, αφενός μεν γιατί έρχεται σε έναν σύλλογο με ιστορία, αφετέρου δε επειδή η μητέρα του είναι Κρητικιά και ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί στο νησί.

Ο Γαλιώτος θα βρει στον ΟΦΗ και τον Βραζιλιάνο κεντρικό με ιταλικό διαβατήριο Φράνκο Ντράγκο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης την προηγούμενη σεζόν στην αυστριακή Αμστέτεν.

Ο Γαλιώτος δήλωσε για τη συμφωνία του με τον «Όμιλο»: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτή τη μεταγραφή. Ο ΟΦΗ έχει μεγάλη ιστορία. Είμαι έξτρα χαρούμενος, γιατί η μητέρα μου είναι Κρητικιά, με καταγωγή από το Ρέθυμνο. Θα δώσω το εκατό τοις εκατό για να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε. Να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ για τη μεταγραφή του Γαλιώτου:

«Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλεϊ ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου (1,94 μ.) διεθνή πασαδόρου Μάρκου Γαλιώτου, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στη νέα περίοδο στη Volleyleague.

O Mάρκος Γαλιώτος γεννήθηκε στις 23/8/1996 και έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ηρακλή Χαλκίδας, αλλά και σε Σουηδία (Orkelljunga), Ελβετία (Amstetten), ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας.

Μάρκο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του OFI VOLLEYBALL TEAM!».

Ο Μάρκος Γαλιώτος έχει αγωνιστεί κατά σειρά στη μέχρι τώρα καριέρα του στην Αργυρούπολη (2009-13 και 2014-15), στον Ολυμπιακό (2013-14 και 2015-16), στον Ηρακλή Χαλκίδας (2016-17), στη σουηδική Ορκέλιουνγκα (2017-18), στον Παναθηναϊκό (2018-19) και στην αυστριακή Αμστέτεν τη χρονιά που μας πέρασε.