Που είναι ο Πελεκούδας;

Καθεστώς ομηρείας ζουν οι Έλληνες βολεϊμπωλίστες, αλλά ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου του Παναγιώτης Πελεκούδας ακόμη πανηγυρίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό... 

Που είναι ο Πελεκούδας;

H EΣΑΠ είναι συνεταιρισμός και είναι λογικό να συνεννοούνται τα μέλη του για να ρίξουν τα κασέ των παικτών στις 10.000 ευρώ. Υπάρχουν μαρτυρίες βολειμπωλιστών ότι τα συμβόλαια πέφτουν στις τιμές του ερασιτεχνικού βόλει με απαίτηση τις διπλές προπονήσεις.

Το θέμα είναι τι κάνει ο ΠΑΣΑΠ, το συνδικαλιστικό όργανο των βολειμπωλιστών; Ο πρόεδρος του Παναγιώτης Πελεκούδας είναι λαλίστατος, αλλά μόνο σε θέματα Παναθηναϊκού, την ώρα που τα μέλη του ΠΑΣΑΠ υποφέρουν από απλήρωτα συμβόλαια και τα σωματεία ρίχνουν τις τιμές , λόγω της πανδημίας.

Η ΕΣΑΠ καλά κάνει και κοιτάζει το συμφέρον της, το θέμα είναι τι κάνει ο ΠΑΣΑΠ, που τόσα χρόνια δεν αντιδρά, ζει με ψεύτικες υποσχέσεις πληρωμής των χρεών, ενώ οι "μπαταξήδες" με τη συναίνεση όλων συνεχίζουν και παίζουν στο πρωτάθλημα.

Υπάρχουν ομάδες που χρωστάνε πολλά λεφτά και ο ΠΑΣΑΠ αρκείται στα ψεύτικα τα λόγια, τα ... μικρά, δεν αντιδρά και η κατάσταση διαιωνίζεται, ενώ το πρωτάθλημα απαξιώνεται.

Και για την απαξίωση του δεν ευθύνεται μόνο ο μόνιμος πρόεδρος Παντελής Ταρνατόρος , αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ΕΣΑΠ, αφού είναι οι ίδιοι που συνδιοικούν και κάνουν βήματα προς τα πίσω...

Αν ρίξετε μια ματιά στη σύνθεση της Volley League θα δείτε ότι υπάρχει το ίδιο παρεάκι εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον, ο ένας καλύπτει τον άλλον και όλοι μαζί χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου...

Με συμβόλαια 10.000 ευρώ, ουδείς είναι επαγγελματίας και παρότι δεν το λέει κανείς, επιστρέφουμε σιωπηρά, στην εποχή του ερασιτεχνισμού με παίκτες που το πρωί δουλεύουν και δεν προπονούνται για να βιοποριστούν.

Οι ξένοι παίκτες παίρνουν τη μερίδα του λέοντος και ο ΠΑΣΑΠ πέρα βρέχει...Σύντομα θα παραθέσουμε νούμερα που θα δείχνουν πως βρέθηκε στα τάρταρα η χρηματιστηριακή αξία του πρωταθλήματος Volley League.