Δείτε τον Κριστιάν Φρομ σε δράση, κόντρα στον Όκολιτς(vids)

Ο Κριστιάν Φρομ θα είναι το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά. Δείτε τι έκανε ο Γερμανός ακραίος στο Nations League  στο ματς Γερμανία-Σερβία 3-2, όπου ήταν πρώτος σκόρερ με 25 πόντους, κόντρα στον νυν συμπαίκτη του Αλεξάντερ Όκολιτς.

Δείτε τον Κριστιάν Φρομ σε δράση, κόντρα στον Όκολιτς(vids)

Το εφετινό πρόβλημα του Ολυμπιακού εστιάστηκε στην απουσία του παίκτη-ηγέτη, που θα έπαιρνε την ομάδα στην πλάτη του, αφού οι ξένοι ήταν άχρωμοι, ενώ στήθηκε λάθος η ομάδα με επιθετικούς που δεν μπορούσαν να τελειώσουν την ψηλή μπάλα και χωρίς μπλοκ.

Πλήρη ανάλυση για τον Ολυμπιακό με τα συν και τα πλην του θα κάνουμε μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ, μπορούμε όμως να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση για τον Γερμανό Κρίστιαν Φρομ.

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Κρίστιαν Φρομ

Ο Φρομ είναι ο παίκτης που τελειώνει τις ψηλές μπάλες, κάτι που έκανε στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Νίκολα Μιγαίλοβιτς, αλλά δεν γνωρίζουμε πως θα είναι τώρα ο Σέρβος ακραίος, που πέρασε σοβαρούς τραυματισμούς. Σίγουρα αυτοί οι δυο θα βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά όταν "καίει" η μπάλα, αφού ο Έγκλεσκαλνς είναι πολύ καλός στην αλλαγή, όχι όμως στην ψηλή μπάλα και στην κόντρα επίθεση. Ο Λετονός είναι σούπερ στη γρήγορη μπάλα και στη μεσαία.

Ας αρκεστούμε προς το παρόν στον Φρομ, που εκτός από καλός στην ψηλή μπάλα είναι άριστος στο σερβίς, στο μπλοκ και βγάζει με άνεση το φλότινγ σέρβις με δάκτυλα. Είναι το "γαιδούρι" που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός για τα δύσκολα και να ψηλώσει το μπλοκ μαζί με τον Όκολιτς, αφού υπάρχει έλλειμα με τους "κοντούς" Στιβαχτή(1.86) και Μιγαίλοβιτς (1.91). Για τα μείον του νέου Ολυμπιακού θα ασχοληθούμε σύντομα...

Δείτε σε βίντεο τον Φρομ(νο 1) κόντρα στη Σερβία και τα καλύτερα του με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας.