Μεταγραφή «βόμβα»: Ο Ζήσης από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έβαλε στο ρόστερ του τον πρωταθλητή με τον Παναθηναϊκό, Δημήτρη Ζήση.  Κοκκινάκης, Κουμεντάκης, Παπαλεξίου μετακομίζουν στον ΠΑΟΚ

Μεταγραφή «βόμβα»: Ο Ζήσης από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν χτίζει σε στέρεες βάσεις, βάση των οικονομικών του, γι αυτό και ζήτησε από τους Κουμεντάκη, Κοκκινάκη, Πετρέα , που είχαν τα μεγαλύτερα συμβόλαια, περικοπή κατά 40%.

Οι τρεις προαναφερθέντες παίκτες δεν το δέχθηκαν οι Κουμεντάκης, Κοκκινάκης υπέγραψαν στον ΠΑΟΚ και ο Πετρέας ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό, ενώ τη θέση του πήρε ο Αλεξάντερ Όκολιτς.

Ο Aλεξάντερ Όκολιτς στον Ολυμπιακό

Αποδεσμεύθηκε η θέση ενός κεντρικού, επειδή οι πασαδόροι θα είναι Έλληνες και η τριπλέτα των κεντρικών θα είναι Όκολιτς, Βουλκίδης, Χαραλαμπίδης και ένας από την εφηβική ομάδα.Ο Εφραιμίδης προορίζεται για τέταρτος ακραίος.

Ο Ολυμπιακός όπως και στις γυναίκες φτιάχνει ομάδα για πρωταθλητισμό, με λιγότερα χρήματα , γι αυτό και συμφώνησε με το λίμπερο του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Δημήτρη Ζήση. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Πρεβεζάνο παίκτη να δώσει το μάξιμουμ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα σε βάρος του Ολυμπιακού κι αυτό είναι το σωστό και έντιμο. Σε αντίθεση με τους ξένους παίκτες του Ολυμπιακού που επέδειξαν αδιαφορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ζήση. Ο διεθνής λίμπερο (ημ. γέννησης 2/4/1994) υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Ζήσης ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ήρθα στον Ολυμπιακό για τίτλους και πιστεύω όλοι οι στόχοι του χρόνου να εκπληρωθούν. Η ομάδα δείχνει ότι ενισχύεται σημαντικά. Χωρίς πολλά λόγια και με σκληρή δουλειά να πάρουμε όλους τους τίτλους τη νέα χρονιά και κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς του Ολυμπιακού».

Προηγούμενες ομάδες:

2018-2020: Παναθηναϊκός
2015-2018: Φοίνικας Σύρου
2013-2015: Παμβοχαϊκός
2012-2013:Παναθηναϊκός
2009-2012: Α.Ο. Πρέβεζας