Πανταλέων: «Βρήκαμε διοικητική σταθερότητα»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων αναφέρθηκε στην διοικητική σταθερότητα που βρήκε η ομάδα του μέσα σε δύο χρόνια. 

Πανταλέων: «Βρήκαμε διοικητική σταθερότητα»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό της Volley League, φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Για τον αρχηγό των «πρασίνων» Σωτήρη Πανταλέων μεγάλη ευθύνη στην εικόνα και της ομάδας του έχει η διοικητική σταθερότητα που βρήκε ο σύλλογος.

Μάλιστα, μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ, ο Έλληνας αθλητής τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και πριν αλλά και μετά από τη διακοπή. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια περίεργη χρονιά για όλους, όχι μόνο για μας. Ωστόσο, νομίζω αποδόθηκε δικαιοσύνη. Είναι μια μεγάλη επιτυχία επειδή προέρχεται από δύσκολα χρόνια. Μόλις βρήκαμε διοικητική σταθερότητα, ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε μόλις δύο χρόνια για να φτάσει στην κορυφή.

Δεν περιμέναμε κι εμείς να είμαστε τόσο φορμαρισμένοι. Ωστόσο, με εξαίρεση το πρώτο σημερινό σετ, πιάσαμε μια τρομερή απόδοση, είχαμε μεγάλο πάθος και νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Αυτόν τον τίτλο τον αφιερώνω στα κορίτσια μου»