Μουνιόθ, Τερβαπόρτι: «Πάμε να τους κερδίσουμε στην έδρα τους»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και ο  πασαδόρος της ομάδας Έμι Τερβαπόρτι, τόνισαν μετά τον 1ο τελικό της Volley League, πως πρέπει να πάρουν τη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού και να επιστρέψουν στο Ρέντη.

Μουνιόθ, Τερβαπόρτι: «Πάμε να τους κερδίσουμε στην έδρα τους»

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του στον πρώτο τελικό της Volley League και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ, ωστόσο περιθώρια για άλλη απώλεια δεν υπάρχουν, καθώς ο τίτλος κρίνεται στις δύο νίκες.

Στον Ολυμπιακό θέλουν και πρέπει να αντεπιτεθούν και μάλιστα ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, όπως και ο πασαδόρος της ομάδας Έμι Τερβαπόρτι, τόνισαν μετά το ματς του Ρέντη, πως πρέπει να πάρουν τη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού.

"Να έρθουμε πάλι εδώ για 3ο αγώνα"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είπε: «Δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που περιμέναμε. Παίξαμε άσχημα επιθετικά. Πέσαμε πάνω στο αντίπαλο μπλοκ και από την άλλη και εμείς δεν είχαμε το μπλοκ που θα έπρεπε για να σταματήσουμε τις αντίπαλες επιθέσεις. Στον δεύτερο αγώνα πρέπει να νικήσουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού. Εχουμε αποδείξει πως μπορούμε να νικήσουμε στην έδρα του. Θα παίξουμε εκεί για τη νίκη ώστε για να έρθουμε πάλι εδώ σε τρίτο αγώνα»

"Να γυρίσουμε δυναμικά στο γήπεδο"

Ο Φινλανδός πασαδόρος του Ολυμπιακού Εμι Τερβαπόρτι ανέφερε: «Δεν παίξαμε σύμφωνα με το επίπεδο μας. Δεν είχαμε ποιοτικό παιχνίδι για έναν τελικό. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το ματς. Από αύριο πρέπει να γυρίσουμε δυναμικά στο γήπεδο, να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα και να πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού για να πάρουμε τη νίκη»