Ολυμπιακός: Για τη νίκη στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό (9/7, 19:00)

Έτοιμη για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό είναι η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Για τη νίκη στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό (9/7, 19:00)

Η ώρα των τελικών που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή της Volleyleague, έφτασε με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, την Πέμπτη (9/7) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη, «Μ. Μερκούρη».

Οι Πειραιώτες αφού ξεπέρασαν το «εμπόδιο» του Φοίνικα Σύρου στους ημιτελικούς, θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη από τις δυο νίκες που απαιτούνται για την κατάκτηση του 30ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (12/7) στις 18:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 19:00 στο Ρέντη, αφού οι Πειραιώτες έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την ομάδα της Σύρου, για τον τρόπο που έπαιξε στους ημιτελικούς. Έδωσαν το παράδειγμα για το πώς πρέπει να σέβεσαι τη διοργάνωση, την αντίπαλη ομάδα και τον εαυτό σου με επαγγελματική δουλειά. Όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση, όλοι μας έχουμε πολύ υψηλό κίνητρο. Πάντα το να παίζεις στους τελικούς του πρωταθλήματος, είναι μια εξαιρετική στιγμή για τον Ολυμπιακό. Έχω πολλούς λόγους και εγώ και η ομάδα για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στους τελικούς και να κερδίσουμε το τρόπαιο. Κάθε παίκτης θα δώσει ό,τι έχει για να κερδίσουμε τον τίτλο για το σύλλογο και τους οπαδούς μας».

O Θοδωρής Βουλκίδης ενόψει του 1ου τελικού με τον Παναθηναϊκό ανέφερε τα εξής: «Οι τελικοί μπορεί να κριθούν σε δυο ή τρία παιχνίδια αλλά όλα ξεκινούν και μπορεί να κριθούν από αύριο. Οπότε πρέπει να τα δώσουμε όλα. Έχουμε δουλέψει όλη την χρόνια και αν στα προηγούμενα ματς, πριν τη διακοπή δίναμε το 100%, αύριο πρέπει να δώσουμε ακόμα περισσότερο. Ήταν σημαντικό, ότι η ομάδα παρουσίασε βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι στους ημιτελικούς, γιατί μετά από 3 μήνες ήταν λογικό να μην έχουμε σταθερό ρυθμό και να βρούμε κατευθείαν τα βήματα μας. Η ομάδα μας είναι πάρα πολύ δυνατή, δουλεύουμε σκληρά για να πάρουμε τον τίτλο και να φέρουμε την κούπα στον Ολυμπιακό και στους φιλάθλους μας, οι οποίοι θα μας λείψουν πολύ και αύριο αλλά θα παίξουμε και για αυτούς, γιατί θέλουμε να πανηγυρίσουμε μαζί τους στο τέλος. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας, πιστεύω ότι θα είμαστε οι νικητές».