Φιλίποφ: Πέρασα όμορφα στη Θεσσαλονίκη - Παράπονα Δεληκώστα

Ο Ντίμα Φιλίποφ μίλησε για τα δύο χρόνια του στον ΠΑΟΚ και ο Κώστας Δεληκώστας για τις συνθήκες των αγώνων του φάιναλ φορ.

Φιλίποφ: Πέρασα όμορφα στη Θεσσαλονίκη - Παράπονα Δεληκώστα

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Ντίμα Φιλίποφ τόνισε: «Για μένα ήταν ένα δύσκολο ματς. Ήταν το τελευταίο μου στον ΠΑΟΚ μετά από δύο ωραία χρόνια. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και δώσαμε τα πάντα για να πάμε στον τελικό, αλλά είχαμε πολλές απουσίες. Ο τραυματισμός του Σωτηρίου μάς δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο, γιατί, όπως ξέρετε, δεν είχαμε τους ξένους μας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση και πιστεύω πως με τον Ολυμπιακό θα γίνουν ωραίοι αγώνες».

Για τη διετή παρουσία του στον ΠΑΟΚ είπε: «Πέρασα όμορφα στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, αλλά ήρθε η στιγμή να αλλάξω κάτι στην καριέρα μου. Πάω στην Ελβετία σε ένα οργανωμένο πρωτάθλημα και σύλλογο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και ποτέ δεν κλείνω την πόρτα σε καμία ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα αυτά τα δύο χρόνια, προπονητές και τη διοίκηση, ιδιαιτέρως τον κύριο Τσαλόπουλο και την οικογένεια Σαββίδη που βοήθησε πολύ να έρθω στην ομάδα. Ελπίζω στο μέλλον να ξαναπαίξω στον ΠΑΟΚ».

Για τους αγώνες στο ΟΑΚΑ υπογράμμισε: «Ήμουν και το 2009 εδώ με τον Παναθηναϊκό και θα ήταν ωραία να είχαμε και τώρα κόσμο, αλλά δεν γινόταν. Μακάρι στο μέλλον να γίνουν και άλλες διοργανώσεις στο ΟΑΚΑ να τις δει ο κόσμος από κοντά».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας, δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερη ομάδα. Παίζαμε χωρίς πέντε παίκτες, χωρίς ξένους και τον Σωτηρίου και μόνο με έναν ακραίο. ''Βαφτίσαμε'' και ακραίο τον Αρμενάκη. Τι άλλο να κάνουμε; Παρ' όλα αυτά το παλέψαμε, είχαμε καλή εικόνα ως ομάδα. Το ερωτηματικό για μας είναι τι ακριβώς θα κάναμε εάν δεν τραυματιζόταν ο Σωτηρίου. Δεν μπορούμε να ζητάμε πολλά από μια ομάδα που κατεβαίνει με ελλιπές ρόστερ. Με τους αγώνες στο ΟΑΚΑ προάγεται το άθλημα του βόλεϊ, προάγεται το σπορ, αλλά πρέπει να γίνονται όλα σωστά. Ο Σωτηρίου ακόμα δεν έχει κάνει ιατρικές εξετάσεις, καθώς η Euromedica, που είναι χορηγός, είναι κλειστή λόγω κορονοϊού. Επίσης οι προπονητές να εξηγούν σωστά όταν χάνουν και γιατί κερδίζουν ώστε να καταλαβαίνει ο κόσμος και οι παράγοντες να κάνουν πολλά περισσότερα για την οργάνωση».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας