Προκριματικά Euro 2024: Η Αρμενία «φρέναρε» την Ουαλία (1-1)

Η Αρμενία πήρε τον πόντο (1-1) στο Γιερεβάν κόντρα στην Ουαλία και στέρησε την ευκαιρία στους «δράκους» και κάνουν βήμα πρόκρισης στον 4ο προκριματικό όμιλο του Euro 2024.

Προκριματικά Euro 2024: Η Αρμενία «φρέναρε» την Ουαλία (1-1)

«Φρένο» έβαλε η Αρμενία στις βλέψεις της Ουαλίας να κάνει ένα τεράστιο βήμα για την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2024 από τον 4ο προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης.

Οι «δράκοι» ήθελαν νίκη στο Γιερεβάν και παράλληλα να χάσει η Κροατία από τη Λετονία για να «σφραγίζουν» την πρόκρισή τους στα τελικά. Εκ του αποτελέσματος όμως, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Αρμενία και πλέον μπήκαν σε περιπέτειες, αφού σε περίπτωση νίκης απόψε (19.00) της Κροατίας, η «χρβάτσκα» θα ανέβει στη δεύτερη προνομιούχα θέση.

Η Αρμενία άνοιξε το σκορ μόλις στο έκτο λεπτό της συνάντησης με το τέρμα που σημείωσε ο Λούκας Ζελαραγιάν και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Ουαλία ισοφάρισε με αυτογκόλ του Ναΐρ Τικνίζιαν.

Στην επανάληψη οι «δράκοι» προσπάθησαν να πετύχουν και την ανατροπή στον αγώνα, αλλά οι επιθετικές τους προσπάθειες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Τα αποτελέσματα

Αρμενία – Ουαλία 1-1

19.00: Λετονία - Κροατία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ