Ντοναρούμα: Τατουάζ το τρόπαιο του Euro

Τζίτζι Ντοναρούμα, φέρει, πλέον, στο αριστερό του χέρι., ένα τατουάζ που απεικονίζει το τρόπαιο του Euro 2020 που, με τις αποκρούσεις του, έδωσε στην Ιταλία, στον τελικό του Γουέμπλεϊ κόντρα στην Αγγλία 

Ντοναρούμα: Τατουάζ το τρόπαιο του Euro

Λίγες μέρες αφότου έκρινε τον τελικό του Εuro 2020, με τις αποκρούσεις του, στη διαδικασία των πέναλτι (απέναντι στους Σάντσο και Σακά) όπου οδηγήθηκε ο τελικός του Γουέμπλεϊ ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αποφάσισε να έχει διαρκώς μαζί του την κορυφαία στιγμή της ως τώρα καριέρας του.

Πως;

Αφού, δεν μπορεί να κρατά το αυθεντικό τρόπαιο, που κατέληξε στις προθήκες της Π.Ο. της Ιταλίας ο ΜVP της διοργάνωσης το αποτύπωσε με τατουάζ στον αριστερό του βραχίονα.

Ο νεαποκτηθείς γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε την εξέλιξη μέσω φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου σε αυτή φαίνεται πως κάτω από το τρόπαιο είναι χαραγμένη και η ημερομηνία του τελικού κόντρα στα «τρία λιοντάρια».

«Σε ευχαριστώ αδερφέ Στέφανο Ρεϊνόζο», ήταν το μήνυμα του 22χρονου πορτιέρε προς εκείνον που χάραξε την τόσο ξεχωριστή, για τον ίδιο, δερματοστιξία του.