Euro 2020: Κάταγμα στα πλευρά ο πατέρας του Μαγκουάιρ στα επεισόδια του «Γουέμπλεϊ»

Στο νοσοκομείο με κάταγμα στα πλευρά μεταφέρθηκε ο πατέρας του Χάρι Μαγκουάιρ, Άλαν, από τα επεισόδια των Άγγλων οπαδών στο «Γουέμπλεϊ», πριν τον τελικό του Euro 2020 κόντρα στην Ιταλία.

Euro 2020: Κάταγμα στα πλευρά ο πατέρας του Μαγκουάιρ στα επεισόδια του «Γουέμπλεϊ»

Στιγμές αγωνίας βίωσε ο κεντρικός αμυντικός της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Μαγκουάιρ, λίγο πριν την έναρξη του τελικού του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κόντρα στην Ιταλία στο «Γουέμπλεϊ».

Από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι Βρετανοί φίλαθλοι στο γήπεδο, τραυματίστηκε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε ο 28χρονος στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο πατέρας του (σ. Άλαν) υπέστη κάταγμα στα πλευρά την στιγμή που μερίδα φιλάθλων επιχείρησε να εισβάλει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο για να παρακολουθήσει τον τελικό των δύο εθνικών ομάδων.

«Ήταν τρομαγμένος γιατί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από τις ενοχλήσεις που είχε στα πλευρά. Έπεσε και τον ποδοπάτησαν. Δεν θέλω ποτέ ξανά κανείς να το αισθανθεί αυτό το πράγμα...», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μαγκουάιρ.

Σημειώνεται πως τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί οι βρετανικές Αρχές προχώρησε σε 50 συλλήψεις, ενώ 19 αστυνομικοί τραυματίστηκαν.