Euro 2020: Ο Μπαλοτέλι δεν είδε, αλλά... άκουσε στο αμάξι του, έξω από το «Σαν Σίρο», τον τελικό !

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν ... άντεξε την αγωνία να παρακολουθήσει, από τηλεοράσεως, τον τελικό του Euro, μεταξύ της Ιταλίας και της Αγγλίας και τον... άκουσε, στο αυτοκίνητο του, ευρισκόμενος έξω από το γήπεδο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου!

Euro 2020: Ο Μπαλοτέλι δεν είδε, αλλά... άκουσε στο αμάξι του, έξω από το «Σαν Σίρο», τον τελικό !

Μια ακόμη ενέργεια του Μάριο Μπαλοτέλι που θα μπει στην, μακρά, λίστα εκείνων που του προσέδωσαν τον χαρακτηρισμό «ιδιόρρυθμος» (σ. κι ίσως να λέμε λίγα...) ήρθε να προστεθεί την ημέρα του τελικού του Euro μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας.

Ο (oσονούπω 31χρονος πρώην διεθνής) Ιταλός επιθετικός, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Αντανασπόρ, αποκάλυψε ότι δεν... άντεχε να δει από την τηλεόραση τον αγώνα.

Αντί λοιπόν, να απολαύσει τους συμπατριώτες του από την άνεση του σαλονιού και της τηλεόρασης, ο Μπαλοτέλι, επέλεξε να ακούσει (!) τον τελικό από το ραδιόφωνο και μάλιστα μέσα στο αυτοκίνητο του, έξω από το «Σαν Σίρο» (όπου έχει αγωνιστεί ως παίκτης των Ίντερ και Μίλαν)!

Όπως και να' χει η κίνηση του «Σούπερ Μάριο» αποδείχθηκε ...γούρικη για την «σκουάντρα ατσούρα» που κέρδισε ένα τρόπαιο που δεν είχαν ανοίξει οιπροθήκες της Π.Ο. της για 53 χρόνια προκειμένουν να το υποδεχθούν...