Euro 2020: Άναψε φωτιές ο Ρόι Κιν, απάντησε ο Γκρίλις (pic)

Θέμα συζητήσεις στην Αγγλία είναι η διαδικασία των πέναλτι και οι επιλογές του Σάουθγκεϊτ. Ο Ρόι Κιν άφησε αιχμές για Στέρλινγκ, Γκρίλις και ο τελευταίος απάντησε.

Euro 2020: Άναψε φωτιές ο Ρόι Κιν, απάντησε ο Γκρίλις (pic)

Ο Ρόι Κιν τα...έχωσε στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την επιλογή του να διαλέξει νεαρούς ποδοσφαιριστές να εκτελέσουν τα πέναλτι στον τελικό του Euro.

Ο Ιρλανδός, πέρα από τον Σάουθγκεϊτ, έβαλε στο «κάδρο» της έντονης κριτικής και τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της Αγγλίας, όπως τους Στέρλινγκ και Γκρίλις, οι οποίοι επέτρεψαν στον 20χρονο Μπουκαγιό Σακά να εκτελέσει το 5ο κρίσιμο πέναλτι της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» και έτσι οι Ιταλοί πήραν το τρόπαιο.

«Αν είσαι ο Στέρλινγκ ή ο Γκρίλις δεν μπορείς απλά να κάθεσαι εκεί και να αφήνεις ένα παιδί να εκτελεί το πέναλτι μπροστά σου. Έχουν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία. Ο Στέρλινγκ έχει κερδίσει τρόπαια. Έπρεπε να βγουν μπροστά και να αναλάβουν εκείνοι την ευθύνη», τόνισε χαρακτηριστικά στο ITV.

Ο Γκρίλις μέσω social media έδωσε την απάντησή του σε αρκετά έντονο ύφος, γράφοντας:

«Εγώ είπα ότι ήθελα να χτυπήσω πέναλτι! Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις και όπως το έκανε και καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά, έτσι και τώρα έκανε τις επιλογές που φάνταζαν σωστές. Όμως, δεν ανέχομαι να μου λένε ότι δεν ήθελα να χτυπήσω πέναλτι».