Euro 2020: Τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» οι Άγγλοι φίλαθλοι στο Λονδίνο (vid)

Ξέφυγε η κατάσταση από τους Άγγλους φιλάθλους στο Λονδίνο πριν την έναρξη του τελικού του Euro 2020, ενώ κάποιοι πάτησαν σημαία της Ιταλίας και προσπάθησαν να της βάλουν φωτιά.

Euro 2020: Τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» οι Άγγλοι φίλαθλοι στο Λονδίνο (vid)

«Βομβαρδισμένο τοπίο» θύμιζε η αγγλική πρωτεύουσα πριν τον τελικό του Euro 2020.

Οπαδοί της εθνικής Αγγλίας είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί στους δρόμους του Λονδίνου περιμένοντας το μεγάλο ραντεβού του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος κόντρα στην Ιταλία στο «Γουέμπλεϊ». Η κατάσταση, ωστόσο, δεν άργησε και πολύ να ξεφύγει…

Στην Leicester Square οι Βρετανοί δεν σταμάτησαν να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και άρχισαν να εκτοξεύουν μπουκάλια, με αποτέλεσμα να μετατρέψουν την πλατεία σε έναν τεράστιο σκουπιδότοπο.

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί. Ακολούθησαν μεταξύ τους συμπλοκές και προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα πριν επέμβει τελικά η αστυνομία για τους απομακρύνει, ενώ κάποιοι πάτησαν σημαία της Ιταλίας και προσπάθησαν να της βάλουν φωτιά.

Μέσα σ’ όλα υπήρξε και προσπάθεια οπαδών να εισβάλουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η οποία πάντως απετράπη από την αστυνομία.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια των Άγγλων: