Κέιν: «Απίστευτοι οι Μπονούτσι και Κιελίνι, αλλά έχουμε υπέροχη ομάδα»

Ο Χάρι Κέιν αποθέωσε τους Τζόρτζιο Κιελίνι και Λεονάρντο Μπονούτσι, ωστόσο τόνισε ότι η Αγγλία είναι έτοιμη για την πρόκληση, αναφερόμενος στον τελικό του Euro 2020 (11/7, 22:00) με την Ιταλία.

Κέιν: «Απίστευτοι οι Μπονούτσι και Κιελίνι, αλλά έχουμε υπέροχη ομάδα»

Ειδική αναφορά στους Τζόρτζιο Κιελίνι και Λεονάρντο Μπονούτσι έκανε ο Χάρι Κέιν, με αφορμή τον αποψινό (11/7, 22:00) τελικό του EURO 2020, όπου η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στο Γουέμπλεϊ.

«Είναι δύο απίστευτοι αμυντικοί με μεγάλη εμπειρία. Είχα την ευκαιρία να παίξω εναντίον τους και μπορώ να πω, ότι είναι από τους καλύτερους στη θέση τους.

Αλλά σ΄αυτό το ματς, δεν θα είμαι μόνο εγώ εναντίον τους. Έχουμε μια υπέροχη ομάδα με μεγάλη δύναμη, οπότε πολλά μπορούν να συμβούν. Θα ήθελα να σκοράρω 3 ή 4 φορές στα ματς του ομίλου. Όμως σε αντίθεση με ό,τι έκανα στο Μουντιάλ -όπου σπατάλησα συναισθηματική ενέργεια στα πρώτα ματς- τώρα έχω την εμπειρία και δεν ήθελα να παρασυρθώ.

Πρέπει να μείνουμε στην στιγμή και απλά να γνωρίζουμε, ως παίκτης και ως ομάδα, ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Είναι μέρος της μαθησιακής διαδικασίας και ελπίζω ότι θα τελειώσω την δουλειά».