«Έσπασε» την καραντίνα ο Μικ Τζάγκερ με πρόστιμο 10.000 λίρες και τη ρετσινιά του γκαντέμη

Ο Μικ Τζάγκερ παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα στη Μ. Βρετανία για  να δει το Αγγλία - Δανία στο Γουέμπλεϊ και απειλείται με πρόστιμο. Διέψευσε όμως όλους όσοι των θεωρούσαν γκαντέμη!

«Έσπασε» την καραντίνα ο Μικ Τζάγκερ με πρόστιμο 10.000 λίρες και τη ρετσινιά του γκαντέμη

Αντιμέτωπος με την επιβολή χρηματικού προστίμου, ύψους 10.000 λιρών, βρίσκεται ο Μικ Τζάγκερ.

Ο θρύλος της ροκ μουσικής και βασικό μέλος των Rolling Stones παραβίασε τους κανόνες του lockdown καθώς ταξίδεψε από τη Γαλλία, για τον ημιτελικό του Euro ανάμεσα σε Αγγλία – Δανία.

Συγκεκριμένα, προσγειώθηκε την Τρίτη (6/7) στη Βρετανία αλλά δεν έμεινε σε καραντίνα για δέκα μέρες, όπως επιβάλει ο κανονισμός και πήγε στο γήπεδο.

Ο 77χρονος εθεάθη στο Γουέμπλεϊ και τώρα καλείται να πληρώσει 10.000 λίρες, αφού έσπασε τους υγειονομικούς κανόνες της χώρας.

Πηγή κοντά στον τραγουδιστή ανέφερε στη MailOnline ότι ο Μικ σχεδίαζε να μείνει στο Λονδίνο για αρκετές εβδομάδες προκειμένου να ολοκληρώσει ένα νέο άλμπουμ, όμως του ήταν αδύνατο να μην πάει στον αγώνα.

Πάντως με την παρουσία του στο Γουέμπλεϊ ο θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής… πήρε το αίμα του πίσω από εκείνους που τον θεωρούσαν γκαντέμη!

Είχε στιγματιστεί, αφού όλες τις φορές που πήγε στο γήπεδο η ομάδα έχασε.

Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να διαδοθεί αυτή η προκατάληψη αφού τα βρετανικά tabloids μάλιστα λατρεύουν τέτοιου είδους θέματα.

Όμως στο ματς με τη Δανία ο γερόλυκος της ροκ ήταν εκεί, και τα πρωτοσέλιδα της επόμενης ημέρας κυκλοφόρησαν με τίτλο «Τα μάγια λύθηκαν».

Πλέον από ανεπιθύμητος οπαδός έγινε γούρι ο Μικ Τζάγκερ και χιλιάδες μηνύματα αγάπης εστάλησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Μένει να δούμε αν θα λένε το ίδιο και μετά τον τελικό με την Ιταλία...