EURO 2020: Ευχαριστήριο μήνυμα της Π.Ο. της Δανίας στους υποστηρικτές της!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας, μετά τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τον τελικό του Euro εξέδωσε, ευχαριστήρια, ανακοίνωση προς τους (τηλε)θεατές των αγώνων της αλλά κι όσους ταξίδεψαν για να την υποστηρίξουν!

EURO 2020: Ευχαριστήριο μήνυμα της Π.Ο. της Δανίας στους υποστηρικτές της!

Το «ταξίδι» της Δανίας στο Euro 2020 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με τον αποκλεισμό από την Αγγλία, στην παράταση, του δεύτερου ημιτελικού της διοργάνωσης αλλά η πικρία, για την αδικία από το πέναλτι που καταλόγισε ο Ολλανδός ρέφερι Μακέλι, δεν στάθηκε ικανή να ξεχάσουν οι ιθύνοντες της τους ...συνοδοιπόρους της σ' αυτή τη διαδρομή.

Έτσι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινώνησε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους φιλάθλους, για την υποστήριξή τους καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά:

«Σε εσένα που έχεις επισκεφτεί την Κοπεγχάγη, το Άμστερνταμ, το Μπακού και Λονδίνο. Σε εσένα που έχεις παρακολουθήσει τους αγώνες από όλη τη χώρα. Από το σαλόνι σου έως τα κλαμπ, σπίτια, τις μεγάλες πλατείες. Σε εσένα που μας υποστήριξες όταν το χρειαζόμασταν Σε εσένα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ το καλοκαίρι του '21. Σε ευχαριστούμε», ανέφερε το κείμενο της.