Χιούλμαντ: «Μπράβο στην Αγγλία, διάβασα στον Τύπο ότι δεν ήταν πέναλτι»

Ο Κάσπερ Χιούλμαντ μίλησε για τον αποκλεισμό της Δανίας από την Αγγλία με 2-1 στον ημιτελικό του Euro 2020.

Χιούλμαντ: «Μπράβο στην Αγγλία, διάβασα στον Τύπο ότι δεν ήταν πέναλτι»

Με ανάμεικτα συναισθήματα, εμφανίσθηκε ο Δανός ομοσπονδιακός τεχνικός, Κάσπερ Χιούλμαντ, λίγο μετά τον ημιτελικό του EURO 2020, ο οποίος έληξε με νίκη 2-1 της Αγγλίας επί της Δανίας στην παράταση (κ.α. 1-1):

«Μπράβο στην Αγγλία για την πρόκριση στον τελικό. Πρώτα απ' όλα, θέλω να συγχαρώ τον συνάδελφό μου, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, για τον τρόπο που εργάσθηκε, ειδικά με νέους παίκτες και για τις αξίες που ενστάλαξε στην ομάδα του. Έκανε καλή δουλειά σε μια δύσκολη θέση.

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και είναι πολύ δύσκολο για εμένα να μιλήσω αυτήν την στιγμή. Ίσως θα είναι πιο εύκολο σε λίγες ημέρες. Ήμασταν τόσο κοντά στον τελικό. Διάβασα στον Τύπο ότι δεν ήταν πέναλτι, οπότε είναι κάτι που με ενοχλεί, είμαι απογοητευμένος.

Δεν μπορώ να βρω τα λόγια για να πω πόσο θαυμάζω αυτό το επιτελείο και αυτούς τους παίκτες. Περάσαμε τόσες δυσκολίες και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είμαι ευγνώμων προς την Δανία, χρειαζόμασταν αυτήν την υποστήριξη, αυτή την ενσυναίσθηση, λάβαμε πολλή υποστήριξη και ήταν απίστευτο.

Το μέλλον είναι γεμάτο ελπίδα, αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικά και ολόκληρο το έθνος μπορεί να είναι υπερήφανο γι' αυτούς. Είναι μια απίστευτη ομάδα που έκανε μια απίστευτη δουλειά, κερδίζοντας τον σεβασμό μιας ολόκληρης χώρας».