Μπονούτσι: «Το δυσκολότερο ματς στην καριέρα μου, με την Ισπανία»

Ως το δυσκολότερο παιχνίδι της καριέρας του χαρακτήρισε ο Λεονάρντο Μπονούτσι τη νίκη – πρόκριση της Ιταλίας επί της Ισπανίας στα ημιτελικά του Euro 2020.

 Μπονούτσι: «Το δυσκολότερο ματς στην καριέρα μου, με την Ισπανία»

Χαρούμενος και ανακουφισμένος ήταν ο Λεονάρντο Μπονούτσι μετά την πρόκριση της Ιταλίας στον μεγάλο τελικό του φετινού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η «σκουάντρα αζτούρα» χρειάστηκε να διεκδικήσει το «εισιτήριο» για τον τελικό στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι κόντρα στην Ισπανία, ωστόσο ήταν αυτή που βγήκε τελικά νικήτρια και πλέον κάνει όνειρα για την κατάκτηση του τροπαίου ενόψει του αγώνα της Κυριακής (11/7).

Ο κεντρικός αμυντικός του συγκροτήματος χαρακτήρισε το ματς με τους «φούριας ρόχας» ως το δυσκολότερο της καριέρας του, ενώ και ο ίδιος πλέον περιμένει τον αποψινό (7/7, 22.00) έτερο ημιτελικό του θεσμού, ανάμεσα στην Αγγλία και την Δανία, για να μάθει τον αντίπαλο της εθνικής του στον τελικό του Euro 2020.

«Ναι, πιστεύω πως ήταν το δυσκολότερο ματς που έχω παίξει στην καριέρα μου. Η ένταση και η κρισιμότητα ήταν πολύ μεγάλη και πραγματικά παλέψαμε σαν λιοντάρια κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την εθνική για την προσπάθεια. Τώρα πρέπει να κάνουμε δώρο στους Ιταλούς το τρόπαιο», είπε ο 34χρονος στόπερ της Γιουβέντους.