Σαουθγκέιτ: «Ευκαιρία να κάνουμε χαρούμενη τη χώρα μας»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ μίλησε για τον ημιτελικό του Euro 2020 με την Δανία στο Γουέμπλεϊ την Τετάρτη (7/7, 22.00).

Σαουθγκέιτ: «Ευκαιρία να κάνουμε χαρούμενη τη χώρα μας»

Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ έχει καταφέρει με την ομάδα που έχει φτιάξει, να βγάλει τους Άγγλους φιλάθλους στους δρόμους να πανηγυρίσουν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «λιονταριών» σε συνέντευξή του για τον ημιτελικό με την Δανία στο Γουέμπλεϊ (7/7, 22.00), τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να βρεθεί στον τελικό του Euro 2020 και να κάνει χαρούμενη τη χώρα του.

«Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε χαρούμενη όλη την Αγγλία και όλοι στην χώρα να είναι με το χαμόγελο το βράδυ της Τετάρτης. Τα παιχνίδια της Εθνικής φέρνουν κοντά τις οικογένειες και όλες οι κοινωνίες παρακολουθούν με κομμένη ανάσα τις προσπάθειές μας», τόνισε ο Σαουθγκέιτ και πρόσθεσε:

«Ματς όπως αυτό με την Δανία είναι αυτά που θα θυμάσαι για μία ζωή. Μας παρουσιάζεται μία ευκαιρία να δημιουργήσουμε μία βραδιά για τους φιλάθλους μας, το έθνος μας και το αγγλικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Νιώθω σαν γονιός με όλα αυτά τα παιδιά που έχω στην ομάδα και υπάρχει ένα τέτοιου είδους κλίμα στα αποδυτήρια: Οικογενειακό».