Μαντσίνι: «Διαφορετική ομάδα η Ισπανία, θα έχουμε δυσκολίες»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, αναφέρθηκε στον αυριανό (6/7, 22.00) ημιτελικό του Euro με αντίπαλο την Ισπανία στο «Γουέμπλεϊ».

Μαντσίνι: «Διαφορετική ομάδα η Ισπανία, θα έχουμε δυσκολίες»

Χαμηλούς τόνους προσπάθησε να κρατήσει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ενόψει της αυριανής (6/7, 22.00) αναμέτρησης με αντίπαλο την Ισπανία στο «Γουέμπλεϊ» για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η «σκουάντρα ατζούρα» προέρχεται από την πρόκριση στα προημιτελικά σε βάρος του Βελγίου, ωστόσο ενόψει του ματς με τους «φούριας ρόχας» ο εκλέκτορας της εθνικής ξεκαθάρισε ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι που αναμένεται να δυσκολέψει τους διεθνείς του.

«Η Ισπανία είναι διαφορετική ομάδα από το Βέλγιο αλλά θα έχουμε δυσκολίες. Με την Αυστρία ήταν δύσκολο επειδή ήταν το πρώτο νοκ-άουτ ματς και εξαιτίας της επιθετικότητάς τους. Το ίδιο θα συμβεί και την Τρίτη αλλά θα είναι δύσκολο. Τα τελευταία χρόνια η Ισπανία είναι εκπληκτική, αν και τώρα έχει εμφανίσει αρκετούς νεαρούς. Έχουν έναν εξαιρετικό τεχνικό και σπουδαίους παίκτες και θα χρειαστεί μεγάλο ματς για να φτάσουμε μέχρι τέλους», είπε αρχικά ο Μαντσίνι.

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε: «Έχει κατακτήσει το Champions League με την Μπαρτσελονα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η Ρόμα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του και είναι σημαντικό για έναν τεχνικό πέρα από καλά αποτελέσματα οι ομάδες του να παίζουν και όμορφο ποδόσφαιρο».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την απουσία Ιταλών και Ισπανών εκδρομέων στο Λονδίνο, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην Βρετανία για την πανδημία του κορονοϊού, απάντησε: «Είναι άδικο να μη βρίσκονται φίλοι των δύο ομάδων».