«Βολές» Μίλερ κατά Λεβ στη Γερμανία

Τα «βέλη» του κατά του πρώην προπονητή του στην εθνική Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, εξαπέλυσε ο επιθετικός Τόμας Μίλερ για τον αποκλεισμό της εθνικής από το Euro 2020 με την ήττα από την Αγγλία.

«Βολές» Μίλερ κατά Λεβ στη Γερμανία

Επίθεση κατά του πρώην προπονητή του στην εθνική Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, εξαπέλυσε ο επιθετικός της «νασιονάλμανσαφτ», Τόμας Μίλερ, για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα στο παιχνίδι με την Αγγλία στη φάση των "16" του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο διεθνής άσος κατηγόρησε τον εκλέκτορα των «πάντσερ» για την τακτική του προσέγγιση στον αγώνα, που οδήγησε τελικά στην ήττα του συγκροτήματος με 2-0 από τα «λιοντάρια» στο «Γουέμπλεϊ» και στον αποκλεισμό του από την συνέχεια της διοργάνωσης.

«Οι προσπάθειες για να μην δεχτείς γκολ μέσα από μία σταθερά αμυντικογενή στρατηγική ή μία τακτική αναμονής -αν προτιμάτε- απέτυχαν πλήρως. Απέναντι στην Αγγλία οι δύο γραμμές άμυνας, με πέντε παίκτες η κάθε μία, σχεδόν εξουδετέρωσαν τους αντίπαλους επιθετικούς και όταν ένα ματς πηγαίνει έτσι, όποιος σκοράρει πρώτος συχνά παίρνει και τη νίκη», είπε αρχικά ο άσος της Μπάγερν Μονάχου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Τώρα χρειάζεται να γυρίσουμε σελίδα, θα προσπαθήσω να μετατρέψω την απογοήτευση του Euro σε θετική ενέργεια για τη νέα σεζόν που έρχεται για μένα ως παίκτης της Μπάγερν».

Αυτή η ήττα για την Γερμανία ήταν η πρώτη από την Αγγλία σε νοκ-άουτ παιχνίδι μιας διοργάνωσης μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1966, ενώ, παράλληλα, ήταν και το τελευταίο παιχνίδι των «πάντσερ» με τον Γιόακιμ Λεβ στην τεχνική ηγεσία, αφού το «τιμόνι» της εθνικής θα αναλάβει πλέον ο Χανς Φλικ.