Euro 2020: Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Σπινατσόλα (pic)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (5/7) η χειρουργική επέμβαση του Λεονάρντο Σπινατσόλα στον αχίλλειο. Τι έγραψε από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Euro 2020: Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Σπινατσόλα (pic)

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα ήταν... φουριόζος στο φετινό Euro, αποτελώντας ένα από τα μεγάλα «όπλα» της Ιταλίας στην πορεία της μέχρι τα ημιτελικά. Δυστυχώς, όμως, για τον ίδιο και την ομάδα του, η παρουσία του στη διοργάνωση έλαβε πρόωρο τέλος εξαιτίας του τραυματισμού του στον αγώνα των προημιτελικών με το Βέλγιο.

Σε μια φάση όπου κυνηγούσε μια χαμένη μπάλα, ο άσος της Ρόμα έχασε τον βηματισμό του, τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και ζήτησε αμέσως αλλαγή, έχοντας αντιληφθεί τη σοβαρότητα του προβλήματος. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αργότερα δυστυχώς επιβεβαίωσαν τους φόβους του, καθώς έδειξαν ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Τη Δευτέρα (5/7) ο Σπινατσόλα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και επιβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία σε επέμβαση αποκατάστασης στο αριστερό του πόδι, με την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στα γήπεδα να έχει αρχίσει. Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, ο διεθνής Ιταλός θα επανέλθει στη δράση σε περίπου 5 με 6 μήνες.

Ο ίδιος, πάντως, φάνηκε αρκετά εύθυμος στο... κρεβάτι του πόνου μετά την επέμβασή του, στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα μέσω των social media: «Η επέμβαση είχε απόλυτη επιτυχία. Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν κοντά μου. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, τα λέμε σύντομα...».