Χάρι Κέιν: Η τελευταία ευκαιρία του αρχηγού

Για τον Χάρι Κέιν είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία. Έτσι το βλέπει στα 28 του ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος θεωρεί ότι κάποιοι δεν θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά σε ένα μεγάλο παιχνίδι στο Wembley.

Χάρι Κέιν: Η τελευταία ευκαιρία του αρχηγού

Μεγάλη ευκαιρία να φτάσει έως τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον ημιτελικό με την Δανία ο Χάρι Κέιν. Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας έδειξε ότι σέβεται τον προσεχή τους αντίπαλο στα ημιτελικά

«Ξέρουμε ότι πρόκειται να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τους Δανούς. Αλλά ξέρουμε επίσης ότι εάν αγωνιστούμε σωστά και παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε, τότε έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, για τον προσεχή ημιτελικό με αντίπαλο την Δανία.

Στη συνέχεια ο Χάρι Κέιν τόνισε: «Πολλοί από εμάς που παίζουμε τώρα δεν θα έχουν την ευκαιρία να έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι σαν αυτό στο Wembley σε ένα μεγάλο τουρνουά ξανά.

Είναι μια ευκαιρία για εμάς και πρέπει να την πιάσουμε και με τα δύο χέρια. Πρέπει να απολαύσουμε το να είμαστε σε αυτό περιβάλλον. Με τη Γερμανία το γήπεδο λειτούργησε, ελπίζουμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξανά αυτή την ενέργεια στο παιχνίδι με τη Δανία».