Εuro 2020: Δίχως Δανούς, Ισπανούς κι Ιταλούς εκδρομείς τα ημιτελικά στο Γουέμπλεϊ λόγω Covid-19

Aπόντων εκδρομέων φιλάθλων από Δανία, Ισπανία και Ιταλία, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός του Εuro 2020

Εuro 2020: Δίχως Δανούς, Ισπανούς κι Ιταλούς εκδρομείς τα ημιτελικά στο Γουέμπλεϊ λόγω Covid-19

Δίχως μετακινήσεις φιλάθλων από Δανία, Ισπανία και Ιταλία θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός του Εuro, στο Λονδίνο, λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών, εξαιτίας της έξαρσης των μεταλλάξεων του κορονοϊού.

Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί για την ανάσχεση της πανδημίας στο Ηνωμένο Βασίλειο επιτάσσουν 10ήμερη καραντίνα για όσους έχουν σκοπό να ταξιδέψουν στο Λονδίνο, κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Δανίας θα έπρεπε να βρίσκονται στην αγγλική πρωτεύουσα πριν οι ομάδες τους εξασφαλίσουν την πρόκριση...

Έτσι τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα από τις τρεις χώρες έχουν να περιμένουν υποστήριξη μόνο από συμπατριώτες τους που διαμένουν, ή βρίσκονται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο, στους εναπομείναντες αγώνες τους.

Την ίδια στιγμή, στην Αγγλική πρωτεύουσα θα ταξιδέψουν για τα παιχνίδια - αυθημερόν - και με ειδικά μέτρα ασφαλείας πάνω από 1.000 αξιωματούχοι της FIFA και της UEFA, καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι τους, για τους οποίους έχει συμφωνηθεί καθεστώς εξαίρεσης απ' τους περιορισμούς.