Κέιν: «Να αρπάξουμε την ευκαιρία... με τα δύο χέρια»

Η Αγγλία μπορεί να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη του ονείρου της να κερδίσει ένα μεγάλο τουρνουά, όταν επιστρέψει στο Wembley για τον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εναντίον της Δανίας, όπως δήλωσε ο αρχηγός των «Τριών Λιονταριών» Χάρι Κέιν.

Κέιν: «Να αρπάξουμε την ευκαιρία... με τα δύο χέρια»

Ο Κέιν σημείωσε δύο γκολ στη χθεσινή νίκη (4-0) στα προημιτελικά της Αγγλίας επί της Ουκρανίας στη Ρώμη και τα «Τρία Λιοντάρια» έφτασαν στα ημιτελικά Euro για πρώτη φορά σε 25 χρόνια.

«Ξέρουμε ότι πρόκειται να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τους Δανούς. Αλλά ξέρουμε επίσης ότι εάν αγωνιστούμε σωστά και παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε, τότε έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό», δήλωσε ο Κέιν.

«Πολλοί από εμάς που παίζουμε τώρα δεν θα έχουν την ευκαιρία να έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι σαν αυτό στο Wembley σε ένα μεγάλο τουρνουά ξανά. Είναι μια ευκαιρία για εμάς και πρέπει να την πιάσουμε και με τα δύο χέρια. Πρέπει να απολαύσουμε το να είμαστε σε αυτό περιβάλλον. Με τη Γερμανία το γήπεδο λειτούργησε, ελπίζουμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξανά αυτή την ενέργεια στο παιχνίδι με τη Δανία», πρόσθεσε.

Η Αγγλία θα αντιμετωπίσει τη Δανία στο Wembley την Τετάρτη (7/7). Οι δύο τους αγωνίστηκαν στο Nations League πέρυσι, μένοντας χωρίς σκορ στο πρώτο παιχνίδι, προτού η Δανία εξασφαλίσει νίκη με 1-0 στο Wembley τον επόμενο μήνα.

πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ