Μουρίνιο: «Δύσκολη αντίπαλος για την Αγγλία η Δανία»

Το δικό του σχόλιο για τον ημιτελικό του Euro 2020 ανάμεσα στην Αγγλία και τη Δανία έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο. 

Μουρίνιο: «Δύσκολη αντίπαλος για την Αγγλία η Δανία»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην εύκολη πρόκριση της Αγγλίας επί της Ουκρανίας με 4-0 για τα προημιτελικά του Euro 2020. Ο προπονητής της Ρόμα τόνισε πως η Δανία δεν θα είναι εύκολο εμπόδια για τα «λιοντάρια».

Ουκρανία – Αγγλία 0-4: Το ποδόσφαιρο επιστρέφει σπίτι του (highlights)

Αρχικά είπε: «Φυσικά ήταν μια καλή εμφάνιση. Όπως περίμενα, ήταν ένας εύκολος αγώνας για την Αγγλία. Πάντα είχε τον έλεγχο. Η Δανία είναι μια πολύ καλύτερη ομάδα από την Ουκρανία, αλλά η Αγγλία αισθάνεται σίγουρη. Πιστεύουν ότι μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου, οπότε θα είναι ένας υπέροχος ημιτελικός».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Δανία είναι σταθερή. Βρήκαν επίσης έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από το πώς ξεκίνησαν. Προφανώς ξεκίνησαν με τον Ερικσεν ως νούμερο 10 και τέσσερις πίσω. Τώρα παίζουν τρεις στην άμυνα: είναι μια συμπαγής ομάδα, καλοί παίκτες που παίζουν στα καλύτερα πρωταθλήματα με πολλή εμπειρία. Παρά το τι συνέβη στον Κρίστιαν, φαίνεται να είναι συναισθηματικά ισχυροί. Νομίζω ότι θα είναι προφανώς ένας δύσκολος αγώνας για την Αγγλία, παρά το ότι παίζει καλά και είναι στο σπίτι».