Ο Κιελίνι εκτιμά ότι η ο Λουκάκου δεν είναι η μόνη απειλή των Βέλγων στον προημιτελικό!

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι, μιλώντας ενόψει του προημιτελικού (02/07, 22.00) του Εuro 2020, κόντρα στο Βέλγιο, τόνισε ότι όλοι οι Ιταλοί διεθνείς σέβονται τον Ρομέλου Λουκάκου, αλλά δεν αποτελεί την μόνη απειλή των «κόκκινων διαβόλων»  

Ο Κιελίνι εκτιμά ότι η ο Λουκάκου δεν είναι η μόνη απειλή των Βέλγων στον προημιτελικό!

Ως «υπ' αριθμόν 1» κίνδυνος, για την Ιταλία, στον προημιτελικό (02/07) του Εuro, κόντρα χαρακτήριζεται, απ' όλους, ο (πρώτος σκόρερ στο τουρνουά των Βέλγων, με 3 γκολ) Ρομέλου Λουκάκου και παρότι ο Τζιόρτζιο Κιελίνι γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του (από τις αναμετρήσεις στην Serie A μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ) δεν θεωρεί ότι είναι η μόνη απειλή των «κόκκινων διαβόλων» για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Αναφερόμενος στο ματς που οδηγεί στην τετράδα του τουρνουά, ο εμβληματικός αμυντικός της «σκουάντρα ατσούρα» σχολίασε:

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό -όπως και ολόκληρη η ομάδα- για τον Ρομέλου Λουκάκου. Είχε μια εξαιρετική σεζόν με την Ίντερ. Έχουμε δει πόσο έχει προχωρήσει και πόσο έχει γίνει ένας εξαιρετικός και αποφασιστικός παίκτης. Αλλά δεν μπορούμε να... περιορίσουμε το Βέλγιο στον Λουκάκου θα ήταν προσβλητικό για τους άλλους Βέλγους παίκτες. Είναι όλοι υπέροχοι παίκτες. Προετοιμασθήκαμε ως συνήθως. Θα... έχουμε τα μάτια μας στον Λουκάκου, αλλά και στους άλλους παίκτες, που είναι πολύ καλοί. Δεν έχει σημασία ποιος θα αρχίσει τον αγώνα».