Euro 2020: Αποσύρθηκε από την εθνική Γερμανίας ο Κρόος

Ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από την εθνική Γερμανίας. 

Euro 2020: Αποσύρθηκε από την εθνική Γερμανίας ο Κρόος

Την απόφαση του να αποσυρθεί από την εθνική Γερμανίας γνωστοποίησε ο Τόνι Κρόος. Με ανάρτηση του στα social media ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της χώρας του.

Εuro 2020: Αποσύρεται από την εθνική Γερμανίας ο Κρόος

Αναλυτικά το μήνυμα του: «Τα έδωσα όλα, θα έφτανα στις 109 συμμετοχές μέχρι το φινάλε του Euro, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Είχα αντιληφθεί ότι δεν θα έπαιζα στο Μουντιάλ του 2022. Θέλω πλέον να επικεντρωθώ στους στόχους μου με την Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα χρόνια.

Θα έχω πλέον χρόνο για ξεκούραση, πράγμα που δεν είχα στο παρελθόν, τα τελευταία 11 χρόνια όπου υπηρετούσα την εθνική ομάδα. Θέλω να γίνω και καλύτερος σύζυγος και πατέρας για την γυναίκα και τα τρία μου παιδιά. Ήταν τεράστια τιμή που φόρεσα τη φανέλα με το εθνόσημο. Το έκανα με πάθος και υπερηφάνεια.

Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για τη στήριξη σε όλη αυτή τη διαδρομή. Ευχαριστώ και όσους άσκησαν αρνητική κριτική και μου έδιναν κίνητρο να συνεχίσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ και τον Γιόακιμ Λεβ. Με έκανε διεθνή και Παγκόσμιο Κυπελλούχο. Με εμπιστεύθηκε. Ήταν τιμή μου, να προσέχετε, καλή τύχη στον Χάνζι Φλικ».