Κιελίνι: «Σέβομαι απόλυτα το Βέλγιο και τον Λουκάκου»

O Τζόρτζιο Κιελίνι μίλησε για τον προημιτελικό του Euro 2020 μεταξύ Βέλγιο και Ιταλία (2/7, 22:00).

Κιελίνι: «Σέβομαι απόλυτα το Βέλγιο και τον Λουκάκου»

Τα δύο ισχυρότερα... αουτσάιντερ για την κατάκτηση του EURO 2020 αναμετρώνται το βράδυ της Παρασκευής (2/7, 22:00) με «έπαθλο» μία θέση στην ημιτελική φάση του τουρνουά.

Το Βέλγιο και η Ιταλία που έχουν εντυπωσιάσει με την μέχρι τώρα πορεία τους στην διοργάνωση θα παίξουν στον... πρόωρο τελικό, με στόχο να παραμείνουν στην διεκδίκηση του τροπαίου.

Πριν την έναρξη της διοργάνωσης, τόσο η «σκουάντρα ατζούρα» όσο και οι «κόκκινοι διάβολοι» θεωρούντο τα πλέον αξιόπιστα αουτσάιντερ, δεδομένης της παρουσίας της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Αγγλίας και της Γερμανίας, εκ των οποίων, μόνο τα «τρία λιοντάρια» συνεχίζουν.

Αναφερόμενος στο αποψινό ματς, ο ηγέτης της ιταλικής άμυνας, Τζόρτζιο Κιελίνι, σχολίασε: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό -όπως και ολόκληρη η ομάδα- για τον Ρομέλου Λουκάκου. Είχε μια εξαιρετική σεζόν με την Ίντερ. Έχουμε δει πόσο έχει προχωρήσει και πόσο έχει γίνει ένας εξαιρετικός και αποφασιστικός παίκτης.

Αλλά δεν μπορούμε να... περιορίσουμε το Βέλγιο στον Λουκάκου θα ήταν προσβλητικό για τους άλλους Βέλγους παίκτες. Είναι όλοι υπέροχοι παίκτες. Προετοιμασθήκαμε ως συνήθως. Θα... έχουμε τα μάτια μας στον Λουκάκου, αλλά και στους άλλους παίκτες, που είναι πολύ καλοί. Δεν έχει σημασία ποιος θα αρχίσει τον αγώνα».