Μαντσίνι: «Το Βέλγιο είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Το εγκώμιο του Βελγίου έπλεξε ο τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι στην συνέντευξη Τύπου, πριν τον μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Euro 2020. 

Μαντσίνι: «Το Βέλγιο είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Η Ιταλία αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής (2/7, 22.00) το Βέλγιο στην «Αλιάντζ Αρένα» στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Euro 2020. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Ατζούρι», Ρομπέρτο Μαντσίνι μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

«Δεν έχω πολλές αμφιβολίες για την αυριανή (02/07) ενδεκάδα, υπάρχουν κάποιες επιλογές που πρέπει να κάνω, αλλά έχω ξεκάθαρες ιδέες. Θα δούμε μέχρι αύριο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Το Βέλγιο προετοιμάζεται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και το ίδιο ισχύει για εμάς. Ήταν η καλύτερη ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη για τρία χρόνια».

Για το γεγονός ότι Ντε Μπρόινε και Αζάρ είναι αμφίβολοι: «Είναι πάντα ωραίο για τους οπαδούς να βλέπουν τους καλύτερους παίκτες. Αυτό είναι που κάνει το ποδόσφαιρο ιδιαίτερο».

«Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη μαζί με τη Γαλλία, ίσως την καλύτερη στον κόσμο. Είναι στην κορυφή της κατάταξης, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε. Σέβομαι το Βέλγιο, αλλά θα χρειαστεί να παίξουμε όπως ξέρουμε για να κερδίσουμε. Είμαστε ενήμεροι για τις αρετές τους».