Euro 2020: Σαουθγκέιτ: «Ματς - πρόκληση ο προημιτελικός με Ουκρανία»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ αναφέρθηκε στον προημιτελικό του Euro 2020 με την Ουκρανία που θα γίνει το Σάββατο (3/7) στην Ρώμη.

Euro 2020: Σαουθγκέιτ: «Ματς - πρόκληση ο προημιτελικός με Ουκρανία»

Πάρτι έχει στηθεί στην Αγγλία μετά την νίκη - πρόκριση επί της Γερμανίας και την επικείμενη αναμέτρηση με την Ουκρανία για τον προημιτελικό του Euro 2020. Ένα πάρτι, για το οποίο ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ ζήτησε να μην μεταφερθεί και εντός των... αγγλικών αποδυτηρίων.

Δεν συμφωνεί ιδιαίτερα με το πανηγύρι που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στον βρετανικό Τύπο και στις τάξεις του κόσμου, καθώς επιθυμεί οι παίκτες του να μείνουν προσανατολισμένοι στο παιχνίδι με τους Ουκρανούς που θα γίνει το Σάββατο (3/7).

«Η δουλειά μου ήταν να δημιουργήσουμε μια ομάδα στην οποία μπορεί να συσχετιστεί το έθνος και να έχει ο κόσμος διάφορες αναμνήσεις που θα διαρκούν για πάντα. Αυτό κάναμε ενάντια στη Γερμανία», είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Άγγλων και συνέχισε:

«Τώρα έχουμε ένα προημιτελικό που θα είναι μία πρόκληση για εμάς. Τα μηνύματα που εισπράττουμε από τον κόσμο είναι υπέροχα, τα συγχαρητήρια εξίσου υπέροχα, αλλά είναι και επικίνδυνα. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι απ’ ό,τι φανήκαμε στο ματς με την Γερμανία».