Στην κορυφή των σκόρερ ο Λεβαντόφσκι, τον απειλεί ο Μέσι !

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κρατά την 1η θέση των κορυφαίων σκόρερ της σεζόν, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι τον απειλεί. Στην 43η θέση ο Γιακουμάκης. 

Στην κορυφή των σκόρερ ο Λεβαντόφσκι, τον απειλεί ο Μέσι !

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρήκε τρεις φορές δίχτυα στο Euro 2020 τα οποία του επέτρεψαν να διατηρήσει την 1η θέση μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ μέσα στο 2021. Σύμφωνα, με την κατάταξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστορίας και Στατιστικής Ποδοσφαίρου (IFFHS), έως 30 Ιουνίου.

Ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου έχει δύο περισσότερα από τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος έχει σκοράρει επίσης τρία στο Copa Amerika με την Εθνική Αργεντινής. Μία κατάσταση που μπορεί να αλλάξει, αφού ο Λεβαντόφσκι δεν θα έχει επίσημα παιχνίδια αυτόν τον μήνα, ενώ ο «Πούλγκα» μπορεί να παίξει έως και 3 παιχνίδια στο Copa America.

Το... βάθρο συμπληρώνουν ο Αλί Μαμπκούτ της Αλ Τζαζίρα (ΗΑΕ) και ο Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν/Γαλλία) που έχουν από 29 γκολ. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της Φένλο, Γιώργος Γιακουμάκης, καταλαμβάνει την 43η θέση της κατάταξης με 17 γκολ.

Ο Γκονσάλο Μπεργκέσιο της Νασιονάλ (Ουρουγουάη) ήταν ο πιο επιτυχημένος σκόρερ τον Ιούνιο, με 8 γκολ (συμπεριλαμβανομένων 2 χατ-τρικ) και έχει βρεθεί στην 8η θέση στην κατάταξη.

Ο Μοχάμεντ Αμούρα της Σετίφ (Αλγερία) σημείωσε 7 γκολ τον περασμένο μήνα. Έξι γκολ πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για λογαριασμό της εθνικής Πορτογαλίας τον Ιούνιο (πέντε από αυτά στο EURO), τα οποία τον ανέβασαν στην 5η θέση με συνολικά 27 γκολ.