Εuro: Στα ...χαρακώματα ο Ρέμπιτς με τον Κροάτη ομοσπονδιακό Ντάλιτς και τους Προσινέτσκι -Βλάοβιτς!

Στα «μαχαίρια» ο Άντε Ρέμπιτς με τον εκλέκτορα της Εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, αλλά και με τους παλαίμαχους Ρόμπερτ Προσινέτσκι και Γκόραν Βλάοβιτς για την κριτική που του άσκησαν μετά τον αποκλεισμό από το Euro, στο ματς με την Ισπανία.

Εuro: Στα ...χαρακώματα ο Ρέμπιτς με τον Κροάτη ομοσπονδιακό Ντάλιτς και τους Προσινέτσκι -Βλάοβιτς!

«H ήττα φέρνει γκρίνια» αποτελεί το αρχαιότερο αθλητικό θέσφατο, αλλά στην Κροατία το πήγαν σε άλλο... επίπεδο!

Ο Άντε Ρέμπιτς τα... έχωσε στους Ρόμπερτ Προσινέτσκι και Γκόραν Βλάοβιτς για την κριτική που του άσκησαν, μετά τον αποκλεισμό στην φάση των «16» του Euro, από την Ισπανία.

Ο Ρέμπιτς βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» γιατί στο γκολ της ισοφάρισης των Ισπανών (1-1) ήταν εκτός γηπέδου, αλλάζοντας παπούτσια και ο Ρέμπιτς έδωσε απαντήσεις κριτικάροντας, ταυτόχρονα τράβηξε το ...χαλί κάτω από τα πόδια του εκλέκτορα του Ζλάτκο Ντάλιτς για την κατάσταση της ομάδας.

«Δεν έχει σημασία ποιος φταίει. Το γεγονός είναι πως είμαστε σκ...ά τα τελευταία δύο-τρία χρόνια. Λυπάμαι που δεν έχουμε κάποιον να εκμεταλλευτεί αυτή τη γενιά με το τόσο ταλέντο, ώστε να μπορεί να κάνει περισσότερα στο EURO. Εσείς όλοι οι ειδικοί της τηλεόρασης, αφήστε τις εξυπνάδες για εκτός αέρα και πανηγυρίστε για την Κροατία».

Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι απάντησε άμεσα με ένα άκρως υποτιμητικό σχόλιο:

«Ρέμπιτς; Ποιος είναι αυτός; Έχω να τον δω να παίζει με την Κροατία, τουλάχιστον δύο - τρία χρόνια».