Δεν παίρνουν εισιτήρια οι Άγγλοι για τον αγώνα με την Ουκρανία

Δεν θα ταξιδέψουν για την Ιταλία οι Άγγλοι οπαδοί ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία (3/7, 22.00) για τα προημιτελικά του Euro 2020, όπως ενημέρωσε την Τετάρτη η FA.

Δεν παίρνουν εισιτήρια οι Άγγλοι για τον αγώνα με την Ουκρανία

Δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στην Ιταλία για το αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (3/7, 22.00) οι Άγγλοι οπαδοί, προκειμένου να δουν από κοντά τον αγώνα των «λιονταριών» με αντίπαλο την Ουκρανία για τη φάση των «8» του Euro 2020 στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Όπως ενημέρωσε την Τετάρτη η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA), παραιτείται από το δικαίωμά της στα 2.560 εισιτήρια για τον προημιτελικό της Ρώμης, εξαιτίας των περιορισμών από τα μέτρα κατά του κορονοϊού που ισχύουν αυτή την περίοδο στην Ιταλία.

«Η FA δεν θα πουλήσει εισιτήρια μέσω του (επίσημου) England Fan Travel Club για αυτόν τον αγώνα, λόγω περιορισμών που ισχύουν και στις δύο χώρες για την καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19», ανέφερε στην επιστολή της προς το γραφείο που διοργανώνει τα επίσημα ταξίδια.

Η FA είχε δικαίωμα στο 16% των 16.000 θέσεων (2.560 εισιτήρια), αλλά η πενθήμερη καραντίνα που απαιτείται στην Ιταλία για τους ταξιδιώτες από τη Βρετανία κατέστησε ανώφελο το ταξίδι, αφού και κατά την επιστροφή απαιτείται απομόνωση 10 ημερών.

Πάντως, η Ομοσπονδία ανέφερε: «Θα συνεργαστούμε με την UEFA και τη βρετανική πρεσβεία στην Ιταλία για να διευκολυνθεί η πώληση όσο το δυνατόν περισσότερων εισιτηρίων σε Άγγλους που διαμένουν στην Ιταλία».